Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 26. 3. 2023

Blíženci 26. 3. 2023

Zvýšená komunikace s blízkým přítelem nebo milencem, spíše na jemné než verbální úrovni, by vás mohla sblížit a obohatit váš vztah. Společně strávený klidný čas by dnes mohl vyvolat nový pocit blízkosti. Obrazy a nápady, které vycházejí z hloubi vašeho nitra, mohou přispět k vašemu tvůrčímu sebevyjádření. Veškeré vhledy si zapište, abyste se k nim mohli později vrátit. Pracujte od srdce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve dnech, jako je ten dnešní, se můžete cítit trochu nervózní. Dnešní planetární konfigurace může vás i někoho blízkého přivést do emocionálních extrémů. Oba se můžete pohádat a pak si přísahat, že si budete navždy stát po boku. Na romantické klouzavé stupnici od jedné do deseti dostává tento den devítku, protože si nakonec uvědomíte, jak moc pro sebe navzájem znamenáte.

Práce

Někdo bude mít nápad, který se vám bude zdát nereálný, ale po bližším prozkoumání zjistíte, že může být pro vás a trať, na které se pohybujete, velmi přínosný. V případě pochybností zvolte kreativnější přístup. Ve fantazii se dá najít moudrost.

Peníze

V tomto týdnu se snažíte získat finanční informace a podporu od svých nejbližších přátel, mentorů nebo partnera. Může jít o tak jednoduchou věc, jako je podnikatelský nápad, který se objeví u snídaně, nebo o radu ohledně složitého nového podnikatelského plánu. V každém případě se vydáváte do nového období štěstí a tvořivosti. V tom, co nyní děláte, nejste sami. Všechny oči jsou upřeny na vás a lidé vám fandí, abyste uspěli.

Zdraví

Dnešní tranzit ve vás vyvolává pocit, že by se něco dalo udělat lépe, jen kdybyste měli čas si sednout a naplánovat to. Možná z vás mluví vaše tělo? Máte pocit, že se ve vašem životě děje příliš mnoho věcí na to, abyste si mohli udržet zdravý životní styl, jaký byste chtěli? Především se neodsuzujte. Začněte s tím, kde se nacházíte dnes, a odtud vycházejte a stanovte si mírné, realistické cíle.

Přečtěte si také