Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 26. 4. 2023

Blíženci 26. 4. 2023

Blíženci, možná dnes nemáte jasno o svém profesním směřování. Vaše motivace se bez varování vytratila. Co se stalo? Je možné, že se potřebujete zapojit do projektů, které mají univerzálnější ohlas. Projekty s úzkým záběrem, které se týkají pouze vašich zájmů, již neudrží vaši pozornost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes nepochopíte vtip, můžete mít pocit, že s vámi není něco v pořádku. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že smysl pro humor blízké osoby může být velmi problematický. Pokud máte opravdu pocit, že tentokrát zašli příliš daleko, pak si možná zasloužíte, abyste se naposledy zasmáli vy. Je to jeden z žertíků, na který určitě nezapomenou.

Práce

Vaše celková nálada je poněkud konzervativnější než obvykle, a to je v pořádku. Nyní není čas vrhnout se na každou příležitost, kterou uvidíte. Místo toho byste se měli na vše dívat kritičtějším pohledem. Udělejte si čas na shromáždění faktů.

Peníze

Tento týden se zaměřte na vztahy, protože vesmír vám do života přivádí nejrůznější lidi z minulosti. Pokud se neobjeví osobně, mohou zaplnit vaše myšlenky. Co jste se naučili od doby, kdy byli nablízku? Změnili jste se, nebo jste zůstali stejní? Aspekty naznačují, že můžete přemýšlet o kreativnějších způsobech, jak vydělat peníze, třeba rozšířením nějakého koníčku.

Zdraví

Nebeská atmosféra vás dnes může učinit velmi citlivými. Jste zvyklí na pozornost v různých podobách, ale ne vždy jste na ni zvlášť citliví. Chcete-li čelit reakcím, které vás mohou zaskočit, věnujte dnes pozornost své stravě. Nevynechávejte jídlo. Jezte vyvážená, výživná jídla, která respektují vaše chuťové buňky a vnitřní orgány. Dostatek vody vám pomůže udržet se při zemi. Vyhýbejte se zpracovanému cukru. Vyhněte se svačinám a uzobávání mimoděk.

Přečtěte si také