Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 26. 5. 2023

Blíženci 26. 5. 2023

Pokud prožíváte citové otřesy, Blíženci, může vás uklidnit vědomí, že i ostatní lidé procházejí citovými zmatky. Ve svém úsilí o citovou stabilitu nejste sami. Sdílejte své pocity s ostatními, místo abyste se uzavírali do sebe. Pomůže vám to cítit se lépe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie naznačuje, že něco, co máte říct svému partnerovi (současnému nebo budoucímu), je pro vás tak hluboce významné a osobní, že přemýšlíte, zda ta slova skutečně říct, nebo ne. Dokud si budete představovat, že by mohla být přijata špatně, budete mít strach vůbec otevřít ústa. Uděláte lépe, když si osvojíte odstup.

Práce

Ostatní lidé mluví na vás, ale ne s vámi. Pokud jim to dovolíte, promarní spoustu vašeho času. Pamatujte, že i váš čas je cenný. Odejděte, když potřebujete odejít. Nezůstávejte kolem jen proto, že chcete být milí.

Peníze

Nyní pro vás nastává energický čas. Cestování, učení a poznávání může být na prvním místě vašeho programu. Je však také čas vyvážit potřeby každodenní práce s touhou po cestování. Pokud se vám nějakým způsobem nepodaří učinit cestování nebo vyšší vzdělání součástí vašeho obchodního modelu, musí dojít ke kompromisu. Vesmír tuto ránu odlehčí.

Zdraví

Nebeská atmosféra vás dnes může učinit velmi citlivými. Jste zvyklí na pozornost v různých podobách, ale ne vždy jste na ni zvlášť citliví. Chcete-li čelit reakcím, které vás mohou zaskočit, věnujte dnes pozornost své stravě. Nevynechávejte jídlo. Jezte vyvážená, výživná jídla, která respektují vaše chuťové buňky a vnitřní orgány. Dostatek vody vám pomůže udržet se při zemi. Vyhýbejte se zpracovanému cukru a svačinám nebo jinému nevědomému chování.

Přečtěte si také