Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 27. 1. 2023

Blíženci 27. 1. 2023

Partner, ať už váš životní partner nebo kolega, bude dnes pravděpodobně v podrážděné náladě, což by vás mohlo trochu rozrušit. Mějte na paměti, že nálada této osoby pravděpodobně nesouvisí s vámi, Blíženci, nebo s tím, co jste řekli či udělali. Prostě se jim nepleťte do cesty, dokud je to nepřejde! Tento den není vhodný pro pořádání společenských akcí ani pro účast na nich nebo dokonce pro přijímání pozvání. Počkejte do zítřka!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím) bude dnes všechno v pořádku, pokud se vám podaří získat správný nadhled. Může se však stát, že budete mít větší potíže než obvykle. Máte-li plány, které potřebujete probrat, musíte být citliví k náladě svého partnera (současného nebo potenciálního) a vycítit, jak se k tomu postavit.

Práce

Spojte se s lidmi na stejné vlně, místo abyste s nimi bojovali. Udělejte to tak, že využijete svůj přirozený dar smíchu a dobromyslnosti. Váš šarm a nadšení jsou nakažlivé. Tyto vlastnosti jsou těmi nejlepšími nástroji, které máte.

Peníze

Aspekty ve vašem sektoru politiky, sociálních skupin, nadějí a snů vyžadují, abyste převzali odpovědnost za to, čeho chcete dosáhnout v osobním i profesním životě. Být neviditelný už vám nepomůže. To, s kým se stýkáte, vás definuje ve světě práce. Dbejte na to, abyste sdělovali nejen to, kým jste nyní, po profesní a finanční stránce, ale také kým chcete být v budoucnu.

Zdraví

Vaše romantická povaha může být v těchto dnech snadno probuzena. Pohyb planet vám dává možnost do jisté míry oddělit mysl od těla, což vám umožní větší prožitek v těle než někdy převažující emoce. Abyste tento zážitek umocnili, nezapomeňte na pravidelný pohyb a jezte lehká, ale výživná jídla, jako jsou čerstvé saláty nebo sezónní zelenina a ryby. Vaše citlivost vás bude dráždit a pravděpodobně i někoho dalšího!

Přečtěte si také