Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 27. 2. 2023

Blíženci 27. 2. 2023

Blíženci, dnes můžete směrovat ohromné množství lásky a vášně k současnému nebo potenciálnímu milostnému partnerovi. Váš přítel se může cítit trochu zaskočen, ale pravděpodobně mu to bude lichotit, a proto bude reagovat pozitivně. Nemusí to mít potenciál stát se závazným vztahem, takže od toho nic neočekávejte. Prostě se seznamte, uvidíte, kam vás pouto zavede, a nechte se unášet proudem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt znamená, že byste se mohli setkat s osobou svých snů a zároveň se zapojit do intenzivní diskuse zvláštního charakteru. Mohlo by se stát, že Amorovy šípy udeří v nepravděpodobnou chvíli a vy si možná uvědomíte, že bytost před vámi je ve skutečnosti zcela jedinečná a rozhodně si zaslouží vaši pozornost. Možná to bude začátek neobvyklého vztahu, který vás však v mnohém změní.

Práce

Buďte otevření nečekaným nápadům a příležitostem. I ty nejlépe připravené plány budou úspěšné pouze tehdy, pokud budete ochotni přijmout to, co jste neplánovali. Mějte otevřenou mysl a zároveň zůstaňte zakořeněni v pravdě. To je vaše cesta k úspěchu.

Peníze

Je to skvělá příležitost k tomu využít všech svých schopností soustředění a kreativity a vymyslet nové způsoby, jak získat peníze. Harmonické aspekty to nyní ještě umocňují. Vaše sociální sítě jsou v této době neocenitelné a mohou vám poskytnout příležitost získat zasvěcené informace o nových pracovních příležitostech ve vašem oboru a skvělé způsoby, jak si říct o zvýšení platu a povýšení. Nezapomeňte jim poděkovat zábavnou oslavou.

Zdraví

Síly zdravého rozumu zvítězí, když si cvičením usnadníte uvolnění energie. Všechny ty povrchní emoce, které se objevují, když je člověk překvapený, rozzlobený nebo zmatený, potřebují pravidelný odtok. Najděte místo, kde se ve vašem těle objevuje hladina stresu, a přirozeně ji zvládněte. Pokud máte nízkou toleranci vůči stresu, zvyšte si obsah železa v krvi konzumací čočky.

Přečtěte si také