Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 27. 4. 2023

Blíženci 27. 4. 2023

Ať už jste, nebo nejste umělecky založení, Blíženci, inspirace pro hudbu, malování, psaní nebo jiné tvůrčí projekty by k vám dnes mohla přijít rychle. Zapište si své nápady. Mohlo by jich být tolik, že si je možná nebudete schopni všechny zapamatovat. Později z nich určitě budete chtít čerpat. Alespoň jeden z nich by se mohl týkat nového podnikání s partnerem. Dělejte si poznámky a provádějte průzkum.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že někdo, na kom vám záleží, dnes působí velmi intenzivně, může to být způsobeno dnešní nebeskou atmosférou. Vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu) záleží na tom, aby se určitá záležitost vyřešila, a nebude poslouchat žádné výmluvy. Ani vy se možná nebudete moci vyvléknout z toho, abyste hráli svou roli. Ačkoli to ve vás může vyvolat pocit sklíčenosti, brzy se budete usmívat, nebojte se.

Práce

Boj o moc, který začal včera, bude pokračovat i dnes. Hrát si na hodného pána a hodnou paní není nutně nejlepší strategie. Místo toho musíte být tvrdí a bojovat. Postavte se za sebe a zajistěte si splnění svých potřeb.

Peníze

Tento týden se zaměřte na vztahy, protože vesmír vám do života přivádí nejrůznější lidi z minulosti. Pokud se neobjeví osobně, mohou zaplnit vaše myšlenky. Co jste se naučili od doby, kdy byli nablízku? Jak jste se změnili? Aspekty naznačují, že můžete přemýšlet o kreativnějších způsobech, jak vydělat peníze, třeba rozšířením nějakého koníčku.

Zdraví

Málokdy máte pocit, že chodíte po špičkách, ale v těchto dnech to možná trochu cítíte. Může to být proto, že svou zářivou energií přitahujete tolik pozornosti. Rozdávejte trochu své energie při cvičení nebo józe. Užívejte si hlubšího soustředění.

Přečtěte si také