Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 27. 5. 2023

Blíženci 27. 5. 2023

Nastává pro vás expanzivní období. Blíženci, můžete dosáhnout velkého pokroku v plnění svých cílů. Klíčem k úspěchu je vyjasnit si případná nedorozumění nebo nepoctivost, než se s jasným vědomím pohnete kupředu. Ani se nesnažte pokročit dříve, než vyčistíte pavučiny z minulosti. Udržovat vše v lehkých a pružných kolejích vám pomůže pracovat efektivněji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je možné spojit se s někým, o kom víme, že by nám okamžitě vyhovoval. Díky současnému aspektu ve hře se vám taková zkušenost může stát, pokud trávíte hodně času na sociálních sítích. Jedna konkrétní osoba bude vyčnívat z davu a také vás velmi, velmi osloví. Důvěřujte svým hlubším instinktům a uvidíte, kam to povede.

Práce

Když začnou mluvit ostatní, pravděpodobně se odmlčíte. Raději si jdete svou vlastní cestou a snažíte se na všechno přijít sami. Místo toho byste měli zůstat poblíž a poslouchat, co vám lidé říkají. Možná se něco dozvíte.

Peníze

Nyní pro vás nastává energický čas. Cestování, učení a poznávání může být na prvním místě vašeho programu. Je však také čas vyvážit potřeby své každodenní práce s toulavostí. Pokud se vám nějakým způsobem nepodaří učinit cestování nebo vyšší vzdělání součástí svého obchodního modelu, musí dojít ke kompromisu. Vesmír tuto ránu odlehčí.

Zdraví

Dopřejte dnes svému tělu trochu péče navíc. Nebeská energie naznačuje, že vaše klouby potřebují podporu zejména v podobě dlouhého protahování a hloubkové masáže. Zvláště prospěšné by bylo absolvování fitness lekce. Doporučujeme také cokoli, co vám přinese teplo. Můžete zkusit meditovat a vyzkoušet, zda se v duchu dostanete na tropický ostrov.

Přečtěte si také