Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 28. 10. 2022

Blíženci 28. 10. 2022

Dávejte si pozor, abyste vše nebrali jako osobní urážku. Bezohledné jednání druhých vás může emocionálně zranit, ale nemusí. Pokud si dokážete zachovat zdravý nadhled nad situací, uvidíte, že mnoho chování, které vás rozčiluje, je důsledkem nejistoty někoho jiného, a nikoli nedostatku jeho náklonnosti k vám.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nyní je čas rozhodnout se, kam se svým milencem pojedete na dovolenou. Nevybírejte si standardní zájezd. Pokud chcete obnovit svůj partnerský vztah, možná bude potřebovat malou kosmetickou operaci. Poohlédněte se po nabídce, která vám nabídne možnost zažít spolu trochu dobrodružství v netradičním prostředí. Možná se dokonce znovu zamilujete!

Práce

I když nejste v práci, lidé, kteří s vámi souvisejí, se vás pravděpodobně budou snažit kontaktovat. Možná budete chtít nechat telefon vypnutý. Neodpovídejte na e-maily související s prací. Udělejte si čas na sebe a užijte si den.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje vaši oblast zábavy, romantiky, rodiny a dětí, je vše v pořádku, pokud jde o dosažení peněžního cíle. Snažte se zahrnout rodinu, děti a zábavu do všeho, co děláte, abyste si vydělali na živobytí. Přístup k vaší dětské stránce prostřednictvím fantazie může dát vzniknout úžasným nápadům na vydělávání peněz, které můžete bez větších problémů uvést do praxe. Peníze následují okamžitě poté.

Zdraví

Chůze pro vás nyní může být skvělým cvičením, protože vám dává čas zpomalit a soustředit se na sebe. Možná si budete potřebovat promyslet určité záležitosti a vyčistit se od přebytečného duševního nepořádku, nemluvě o volně se vznášejících úzkostech. Chůze (nebo dlouhý běh, pokud jste již zkušenými běžci) je duchovním i fyzickým cvičením a právě teď se velmi doporučuje.

Přečtěte si také