Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 28. 4. 2023

Blíženci 28. 4. 2023

Blíženci, vaše estetické cítění se může zvýšit, což povede k objevení uměleckého talentu, o kterém jste možná ani nevěděli. Mohli byste se rozhodnout tento talent rozvíjet, případně se přihlásit do nějakého kurzu. Současný nebo potenciální milostný partner by se mohl rozhodnout jít s vámi a vytvořit tak nový prostor pro vaše sblížení. To by mělo být velmi vzrušující.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš milostný zájem se může zdát být obzvlášť tvrdohlavý v otázce, kterou byste opravdu rádi vyřešili. Vyrovnání ve hře dnes naznačuje, že hádky kvůli tomu nebudou opravdu příliš produktivní. Bude lepší, když si vyjmenujete důvody, které vás oba vedou k tomu, že chcete jednat tak, jak jednáte, a pak si o nich zdvořile a slušně promluvíte, pokud to bude možné.

Práce

Důležitý cyklus skončil a vy jste nyní opět na začátku. Vyčistěte listinu a začněte znovu. Ostatní s vámi rádi prodiskutují nové nápady. To je v pořádku, ale nezapomeňte si také naplánovat nějaký čas o samotě.

Peníze

Tento týden se zaměřte na vztahy, protože vesmír vám do života přivádí nejrůznější lidi z minulosti. Pokud se neobjeví osobně, mohou zaplnit vaše myšlenky. Co jste se naučili od doby, kdy byli nablízku? Jak jste se změnili nebo zůstali stejní? Aspekty naznačují, že můžete přemýšlet o kreativnějších způsobech, jak vydělat peníze, třeba rozšířením nějakého koníčku.

Zdraví

Jste ctižádostiví a někdy můžete zapomenout na potěšení, které můžete zažít. Zkuste si vymyslet kvíz, který si můžete několikrát do měsíce udělat: nazvěte ho Kvíz o pohodlí bytostí. Otázky jsou na vás, ale zde je několik příkladů: Je v domě dostatek pěny do koupele? Mám oblečení, které lichotí mému typu postavy, nebo musím nakoupit základní věci? Mám doma své oblíbené čerstvé ovoce? A tak dále. S trochou sebezpytování přijdete na spoustu nápadů, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

Přečtěte si také