Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 29. 1. 2023

Blíženci 29. 1. 2023

Ve vašem okolí je dnes rušno, Blíženci. Možná se koná nějaké veřejné shromáždění, možná společenské, politické nebo humanitární povahy. Měla by tam být řada vašich přátel. Možná se tam zastavíte se svým milostným partnerem, spíše ze zvědavosti než z čehokoli jiného. Zůstaňte chvíli poblíž. Mohli byste se něco dozvědět a objevit věc, která by pro vás mohla hodně znamenat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes zazáříte, pokud zapomenete na snahu mít pravdu nebo být nadřazení a zaměříte se na to, co může znamenat opravdová komunikace s někým. Konverzace by mohla být opravdu radostná a velmi poučná, pokud budete ochotni přestat se tvářit, že všechno víte, všechno jste viděli a všechno jste udělali.

Práce

I když si možná stěžujete na svou práci, na lidi, se kterými pracujete, nebo na své zaměstnavatele, buďte vděční za to, že vůbec máte nějaké zaměstnání. Pokud v tuto chvíli zaměstnání nemáte, věřte. Novou práci si velmi brzy najdete. Buďte pozitivní.

Peníze

Aspekty ve vašem sektoru politiky, sociálních skupin, nadějí a snů vyžadují, abyste převzali odpovědnost za to, čeho chcete dosáhnout v osobním i profesním životě. Být neviditelný už vám nepomůže. To, s kým se stýkáte, vás definuje ve světě práce. Dbejte na to, abyste sdělovali nejen to, kým jste nyní, po profesní a finanční stránce, ale také kým chcete být v budoucnu.

Zdraví

Dnešní astrální konfigurace vám přináší silnou dávku energie, kterou můžete využít jakýmkoli způsobem. Je však třeba říci, že nevyslyšena může být tato energie depresivní. Doporučujeme vám ji využít následujícím způsobem: navenek a v rámci dané struktury. Zařaďte se do pravidelného cvičebního režimu. Začněte s mírou, abyste se nenechali odradit. Rutinní aerobní cvičení stabilně zvýší hladinu vaší energie a zabrání poklesu, který přichází s nedůsledností.

Přečtěte si také