Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 29. 3. 2023

Blíženci 29. 3. 2023

Blíženci, možná budete v pokušení vymyslet si vlastní pravidla, protože s těmi, která máte před sebou, nejste spokojeni. Dejte si pozor, abyste tak učinili, aniž byste nejprve pochopili všechny důsledky pro vás i pro lidi ve vašem okolí. V každém případě, pokud máte pocit, že některé věci prostě nejsou správné, podnikněte kroky k jejich změně. Není důvod, proč byste museli zůstat v tradičních mezích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vám může poskytnout záminku, abyste nemuseli vysvětlovat, proč se vaše chování k určité osobě v poslední době změnilo. Můžete jim uvést nejrůznější zdlouhavé a nejasné důvody, aniž byste přiznali určité pocity, které byste raději neměli. To vám však nebude procházet moc dlouho.

Práce

I když obvykle nejste ranní ptáče, dnes byste se o to měli pokusit. V časných ranních hodinách budete mnohem produktivnější, protože v tomto období je pro vás astrologická atmosféra příznivější. Odpoledne se bude protahovat.

Peníze

Ve vaší domácnosti jsou problémy, za které byste nejraději utráceli. Od touhy po větším prostoru až po zapojení se do vylepšení je zásadní předem určit, co si můžete dovolit. Budete se chtít bavit a udělat dojem na ty, se kterými obchodujete. Nemějte obavy. Vše přijde v pravý čas. Nejprve odveďte práci a pak sklízejte ovoce.

Zdraví

Víte, na čem jste? K bilancování přispívá planetární konjunkce, která usnadňuje kladení potřebných kritických otázek. Jste tam, kde chcete být, pokud jde o celkovou úroveň vaší síly a kondice? Jste v otázkách stravování tak zběhlí, jak potřebujete, abyste o sebe mohli dobře pečovat? Dobrým nápadem by mohla být kniha o celostním zdraví nebo si můžete prohlédnout nové časopisy na stojanu v obchodě se zdravou výživou. Nebo si vyhledejte nějaké zajímavé stránky na internetu. Informace tam jsou a jsou snadno dostupné.

Přečtěte si také