Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 2. 2023

Blíženci 3. 2. 2023

Blíženci, zvažte plánování dovolené nebo krátkého útěku. Těšení se na něco zábavného vám může usnadnit i ty nejtěžší dny. Budete se divit, kolik toho zvládnete, když bude konec na dohled. Celý váš postoj se může odlehčit. Chyťte tedy býka za rohy a vytvořte si podnět. Udělejte něco speciálního, co vás odmění za tvrdou práci, kterou den co den odvádíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud vás dnes někdo obdaruje zvláštním dárkem, možná nebudete vědět, jak reagovat. Může pro vás být obtížné přijmout ho za bernou minci a možná si budete klást otázku, jaké jsou jeho motivy, když vám dává tak drahý předmět. Nemusíte se však cítit tak paranoidně.

Práce

Zapište si své geniální nápady dříve, než opustí vaši hlavu. Záblesky vhledu k vám budou přicházet jako blesk. Možná by nebylo špatné mít vždy po ruce blok a tužku. Vaše pronikavé myšlenky jsou vám k ničemu, pokud si je nezapamatujete.

Peníze

Tento týden jste nadšeni. Hodně se měníte. Vše je pro vás nyní o potěšení, kráse a tvořivosti, protože přemýšlíte o tom, jak se vkládáte do světa. Přemýšlejte o tom, jak se oblékat do práce, kterou chcete, a ne do té, kterou máte. Aspekty ovlivňují váš sektor společenských vztahů a politiky. Nyní je velmi důležité udělat správný dojem, abyste mohli časem rozšířit své možnosti vydělávání peněz.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás podněcuje k tomu, abyste se zaměřili na něco fyzického a skutečného. Jedním ze způsobů, jak to vyjádřit, je začít brát vážně své fyzické zdraví. Stále hledáte výmluvy, místo abyste se věnovali pravidelnému pohybu, který vaše tělo vyžaduje? Pijete dostatek vody, abyste byli neustále hydratovaní? Vyhledáváte zdravé potraviny, když jdete nakupovat potraviny? Zdravé návyky si můžete vytvořit během tohoto tranzitu.

Přečtěte si také