Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 4. 2023

Blíženci 3. 4. 2023

Blíženci, nedivte se, když vás dnes někdo naštve. Je pravděpodobné, že se v myslích ostatních lidí už delší dobu hromadí tlak. Možná se předtím báli podělit se o své pocity jen proto, že vám nechtěli říct něco, co by vás mohlo rozzlobit. Roztavená láva se konečně dostatečně rozžhavila a sopka se chystá vybuchnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se chystáte na první rande, pravděpodobně se budete dobře bavit. Současný aspekt zajišťuje dokonalou atmosféru plnou zábavy a smíchu a také velmi jiskřivou a podnětnou konverzaci. Navzájem si budete dělat výbornou společnost, a co víc, můžete flirtovat do sytosti. Šance, že se budete chtít znovu sejít, je velmi vysoká.

Práce

Dělejte to, co vás baví, a věnujte se činnostem s lidmi, s nimiž jste rádi. Podněty od ostatních lidí, kteří dělají podobné věci, budou katalyzátorem nových nápadů a nových cílů týkajících se vaší práce. Hodně se toho naučíte.

Peníze

Ve vaší domácnosti jsou problémy, za které byste nejraději utráceli. Od touhy po větším prostoru až po zapojení se do vylepšení je zásadní předem určit, co si můžete dovolit. Budete se chtít bavit a udělat dojem na ty, se kterými obchodujete. Nemějte obavy. Vše přijde v pravý čas. Nejprve odveďte práci a pak sklízejte ovoce.

Zdraví

Péče o tělo prostřednictvím stravy a cvičení je celoživotní proces. Stejně tak je třeba pečovat o svou mysl. Vzhledem k současným tranzitům je skvělá doba začít číst (nebo už máte jednu či dvě knihy, na kterých pracujete?) nebo se věnovat jiným činnostem, které rozvíjejí vaši tvůrčí představivost. Udržujte svůj mozek zdravý. A nikdy není dost informací o tom, jak potraviny, které přijímáme, ovlivňují naši pohodu a které z přírodních látek, jež máme k dispozici, mohou našemu zdraví nejvíce prospět.

Přečtěte si také