Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 30. 10. 2022

Blíženci 30. 10. 2022

Dnes nesmíte očekávat žádné obrovské změny. Proces, který jste zahájili před třemi nebo čtyřmi lety, se mírně zrychlí. Měníte zakotvení své identity, představy, díky nimž jste si jisti, kdo jste. Vaše rodina, původ a vzdělání již nepředstavují takovou hodnotu jako vaše duchovní základy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete skutečně vydat na cestu. Vždy si rádi rozšiřujete obzory a stále si kladete vyšší a vyšší cíle. Co se týče lásky a romantiky, můžete také zaujmout experimentálnější přístup. Nebojte se věci zkoušet, i když ostatní mohou vaše pohnutky zpochybňovat. Pokud vám to dělá dobře, proč si dělat starosti!

Práce

Vaše schopnost soustředění bude poměrně silná, takže ji využijte ve svůj prospěch. Zjistíte, že se na daný projekt dokážete soustředit po dlouhou dobu. Pokud vydržíte u všeho, na čem pracujete, pravděpodobně dosáhnete významných objevů.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje vaši oblast zábavy, romantiky, rodiny a dětí, je vše v pořádku, pokud jde o dosažení peněžního cíle. Snažte se zahrnout rodinu, děti a zábavu do všeho, co děláte, abyste si vydělali na živobytí. Přístup k vaší dětské stránce prostřednictvím fantazie může dát vzniknout úžasným nápadům na vydělávání peněz, které můžete bez větších problémů uvést do praxe. Peníze následují okamžitě poté.

Zdraví

Možná zjistíte, že se více angažujete ve fyzickém vztahu s někým, na kom vám záleží, a dnešní aspekt výrazně posílí vaši schopnost přistupovat k otázkám smyslnosti s otevřeností. To se týká především toho, jak přistupujete sami k sobě. Vaše tělo je prostředkem sebevyjádření a vy musíte své tělo milovat, abyste se s ním mohli milovat! To znamená pečovat o něj pravidelným cvičením, zdravou stravou a svědomitým přístupem k intimním vztahům!

Přečtěte si také