Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 30. 3. 2023

Blíženci 30. 3. 2023

Blíženci, nečekaná návštěva by vás mohla upozornit na možnost nových pracovních příležitostí. Mohlo by jít o pokrok ve vašem současném zaměstnání nebo o práci, kterou můžete vykonávat sami, třeba na dobrovolnické bázi. Ať už je to cokoli, pravděpodobně to pro vás bude vzrušující. Možná se dokonce nebudete moci dočkat, až se do ní pustíte. Dejte si načas. Pokud se unavíte, nebudete moci pokračovat.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte šanci dosáhnout významného průlomu v důležitém vztahu, zejména díky současné astrální konfiguraci. Možná jste si uvědomili, že určitá přesvědčení nebo postoje, které jste zastávali, se vztahují spíše k minulosti než k vaší současné situaci, a nyní jste připraveni s tím něco udělat. Ačkoli se situace nemusí zlepšit ze dne na den, to, že začnete, přinese výraznou změnu.

Práce

Pokud se zabýváte jakýmkoli druhem prodeje, máte o práci postaráno. Lidi bude těžké přesvědčit. Jsou velmi přísní na své peníze, a pokud se s nimi mají rozloučit, musí to být z dobrého důvodu  za něco kvalitního a hodnotného.

Peníze

Ve vaší domácnosti jsou problémy, za které byste nejraději utráceli. Od touhy po větším prostoru až po zapojení se do vylepšení je zásadní předem určit, co si můžete dovolit. Budete se chtít bavit a udělat dojem na ty, se kterými obchodujete. Nemějte obavy. Vše přijde v pravý čas. Nejprve odveďte práci a pak sklízejte ovoce.

Zdraví

Někdy působíte dojmem, že všechno jde dobře, i když tomu tak není. Zamilujete se do představy, že se máte dobře, a zapomenete si položit otázku, zda je to skutečně pravda, nebo ne. S malou pomocí energie uvolněné současným planetárním uspořádáním využijte příležitosti poznat, co skutečně cítíte. Začněte u svého zdraví a pohody. Získáváte z potravin, které jíte, ten správný druh energie? Spíte dostatečně? To nemůžete vědět, dokud se nezeptáte.

Přečtěte si také