Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 31. 1. 2023

Blíženci 31. 1. 2023

I když se dlouhodobé trendy ve vašem životě možná nevyvíjejí přesně podle vašich představ, Blíženci, určitě máte spoustu krátkodobých radostí, které si můžete užít, zejména dnes. Nebojte se dopřát si věci, které byste za normálních okolností odmítli. Nyní se vám naskýtá skvělá příležitost navázat mimořádně silné pouto s někým blízkým. Najděte toto spojení tím, že se ponoříte do věcí, které děláte nejraději.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se cítíte posedlí někým, kdo se zdá, že se vzpírá vašemu přirozenému šarmu a kráse, možná bude lepší, když se pokusíte svůj zápal na chvíli zchladit. Pokud se zdá, že nereaguje, možná bude lepší obrátit pozornost jinam; jinak byste ze sebe mohli udělat hlupáka.

Práce

Když se na pracovišti objeví třenice, může být vaší okamžitou reakcí svalit vinu na někoho jiného. Než začnete ukazovat prstem na někoho jiného, podívejte se nejprve na sebe. Je lepší být větším člověkem a přiznat vlastní chyby.

Peníze

Tento týden jste nadšeni. Hodně se měníte. Vše je pro vás nyní o potěšení, kráse a tvořivosti, protože přemýšlíte o tom, jak se vkládáte do světa. Přemýšlejte o tom, jak se oblékat do práce, kterou chcete, a ne do té, kterou máte. Aspekty ovlivňují váš sektor společenských vztahů a politiky. Nyní je velmi důležité udělat správný dojem, abyste mohli časem rozšířit své možnosti vydělávání peněz.

Zdraví

Planetární energie působí jako oheň a voda, když se spojí, a vy se cítíte nabití. Chcete-li si tuto energii představit, představte si olympijského plavce. Představte si, jakou sílu a pohon potřebujete k pohybu v bazénu. Tento druh energie na vás nyní nějakým způsobem působí. Abyste zůstali klidní a vyrovnaní, prospěje vám nějaké cvičení, které rozšíří vaše plíce o vzduch. A při tom si uvědomíte, že skutečně můžete dosáhnout rovnováhy.

Přečtěte si také