Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 4. 3. 2023

Blíženci 4. 3. 2023

Blíženci, čím pevněji se snažíte něčeho držet, tím spíše vám to bude chtít proklouznout mezi prsty. Chyťte, co chcete, ale nesahejte na to příliš silně. Udržujte důležitou rovnováhu mezi tím, že někomu ukážete, že vám na něm záleží, a tím, že ho vezmete pod svá křídla, a tím, že mu necháte svobodu být sám sebou. Citlivé pocity dnes působí, proto postupujte opatrně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra naznačuje, že než začnete zapojovat své milostné zájmy do citových eskapád, které vás tak baví, budete muset najít intelektuálnější přístup. Možná si jejich srdce nezískáte hned, ale mohli byste je zaujmout svým smyslem pro humor a schopností mluvit téměř na všechna témata pod sluncem.

Práce

Přátelé pro vás dnes budou klíčovými spojenci. I lidé, které obvykle nepovažujete za příliš obchodně zdatné, mají dobré nápady, kterým byste měli věnovat pozornost. Spolupracujte, místo abyste šli proti sobě, a kouzlo se podaří.

Peníze

Čeká vás období změn v oblasti peněz. Vesmír pravděpodobně přinese novinky týkající se vašich financí a investičních plánů. Ujistěte se, že jste co nejdříve podepsali, zpečetili a doručili důležité dokumenty, abyste mohli využít pozitivních výsledků. Pokud jde o skupinové aktivity, hledejte kompromis mezi svými potřebami a potřebami ostatních.

Zdraví

Planetární konjunkce vás podporuje v tom, co je pro vás správné na fyzické úrovni. Pokud jste tento měsíc z jakéhokoli důvodu vyřazeni z běžného života, věnujte zvýšenou péči pravidelné stravě a pohybu, který potřebujete. Správné potraviny jsou výživné, poskytují dostatek vitaminů a stopových prvků a zároveň skvěle chutnají. A nejlepší cvičení zajišťuje dobrý krevní tlak, pružnost a rovnováhu. Vyzkoušejte Bikram jógu, která jemně, ale důkladně posílí vaše nohy a spodní část zad.

Přečtěte si také