Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 4. 5. 2023

Blíženci 4. 5. 2023

Blíženci, inovativní umělecké formy se vám dnes mohou zdát obzvlášť přitažlivé. Vyhýbejte se obchodům s galerií, pokud nejste připraveni odnést si domů plný vůz zboží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles znamená, že prostřednictvím vzájemných rozhovorů získáte přístup k možnosti vášně v novém vztahu. Vaše konverzace však nebude planým probíráním všech nejnovějších a nejžhavějších drbů; bude hluboká, brilantní, futuristická, vřelá a plná spontánních znamení a projevů vaší vzájemné náklonnosti. A později bude ticho mezi vámi naplněno ještě vzrušujícími přísliby.

Práce

Dnes byste mohli hrát roli učitele. Někdo, s kým pracujete, by mohl potřebovat poradit. Možná se kolega snaží udržet krok s náročným projektem. Dobrovolně věnujte nějaký čas roli mentora. Dnes byste mohli být pro někoho skvělým koučem.

Peníze

Je na čase zamyslet se nad tím, zda v peněžních záležitostech nevěříte jiným lidem nebo nekupujete investiční schéma, které je příliš dobré na to, aby bylo pravdivé. Možná vám někdo tvrdě podsouvá informace o akciích nebo dluhopisech. Potřebujete více času na zvážení nejlepší cesty pro sebe. Buďte důrazní, ale zdvořilí, a ujistěte se, že dostanete čas, který potřebujete. Sami to víte nejlépe.

Zdraví

Vaše emoce vám v těchto dnech mohou bránit v tom, abyste se řídili svými impulsy, což by mohlo narušit váš styl, ale nezoufejte. Naučte se milovat chvíle prostojů a využijte je k zamyšlení nad tím, co je pro vás důležité. Možná máte k zamyšlení víc, než si dáváte čas. To je další důvod, proč je zdravé mít ve svém rozvrhu zakomponovaný pravidelný pohybový režim. Nejenže je to trénink pro vaše tělo, ale vaše mysl má možnost přeskupit síly.

Přečtěte si také