Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 5. 2. 2023

Blíženci 5. 2. 2023

Vítej v dalším skvělém dni, Blíženče. Energie vycházející z aspektů tohoto dne je pozitivní a povzbudivá, pokud jde o komunikaci a interakci s ostatními. Proč toho nevyužít? Sejděte se na návštěvě s přáteli a rodinou a užijte si to. Zvažte pozvání lidí ke hře nebo na večeři. I společné posezení u hrnce může být velmi zábavné. Pořád tvrdě pracujete, tak si dnes pořádně zahrajte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den není zrovna vhodný k tomu, abyste svým milovaným šeptali do uší vášnivé sladké vzkazy. Rozhodně je však vhodná doba k tomu, abyste si vyšli na rande, vyrazili na večírek nebo na jakoukoli společenskou událost. Pokud váš milostný život právě teď neexistuje, tohle by ho mohlo rozhýbat.

Práce

Nezapomeňte, že vedoucí pracovníci se udržují u moci tím, že jsou citliví a ohleduplní k lidem, které vedou. Vaším cílem jako vedoucího je nakonec sloužit, a ne dělat věci pro svůj osobní prospěch. Být laskavý a citlivý k druhým je dnes klíčové.

Peníze

Tento týden jste nadšeni. Hodně se měníte. Vše je pro vás nyní o potěšení, kráse a tvořivosti, protože přemýšlíte o tom, jak se vkládáte do světa. Přemýšlejte o tom, jak se oblékat do práce, kterou chcete, a ne do té, kterou máte. Aspekty ovlivňují váš sektor společenských vztahů a politiky. Nyní je velmi důležité udělat správný dojem, abyste mohli časem rozšířit své možnosti vydělávání peněz.

Zdraví

Vaše psychická povaha bude tento týden živá, protože současné aspekty osvětlují cestu k vyšší přirozenosti. Možná pocítíte i určitou fyzickou energii – jakousi vzpruhu, která vás při cvičení nebo běhu ve skutečnosti příliš daleko nedostane. Soustřeďte svou sílu na stravu a netlačte na sebe fyzicky. Váš jídelníček by měl obsahovat ryby a zdroje vitaminu A (spirulina, chlorella a další sinice), aby vaše vnitřní oko vidělo přímo.

Přečtěte si také