Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 5. 4. 2023

Blíženci 5. 4. 2023

Pokud pro vás byla komunikace v minulosti obtížná, Blíženci, dnes to může být trochu jinak. Možná hlouběji pochopíte motivy druhých a bude pro vás snazší s nimi jednat. Vaše intuitivní schopnosti fungují na vysoké úrovni, takže je pravděpodobné, že na základě toho, co o druhých vycítíte, vytvoříte nové vazby. Dnes večer oslavujte. Potřebujete povzbudit.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle jste od svých pocitů poměrně odtažití, ale dnešní postavení planet vás činí odtažitými i angažovanými zároveň, což vám může činit potíže. Téměř víte, co chcete sdělit tomu, koho milujete, a přesto nemůžete najít způsob, jak to vyjádřit slovy, protože znějí příliš hloupě. Jen si dejte na čas.

Práce

Na vašem pracovišti vzniká obrovské napětí mezi zaměstnavateli a zaměstnanci. Všude kolem vás dochází ke stále častějším případům vzdoru a agrese. Je nesmírně důležité, abyste v tomto bouřlivém období zůstali neutrální.

Peníze

Pokud jde o profesní postup, mohou vám být přistřižena křídla. Pokud jste se v poslední době chovali nevhodně ke spolupracovníkům nebo klientům, můžete ve své schránce najít nevítané překvapení. Je to karma. Pokud se potřebujete omluvit, udělejte to a vraťte se k produktivním vztahům. Peníze následují za vaší ochotou být týmovým hráčem.

Zdraví

Těší vás chvála mnohých, ale na kritiku jste často téměř alergičtí (pravděpodobně proto, že se vám jí dostává tak málo). Lidé jsou ohromeni vaší vysokou úrovní energie a schopností dotáhnout věci do konce. Zkuste se otevřít oblastem, o kterých se potřebujete něco dozvědět. Jak jste na tom se zdravou výživou? Soustředíte se více na udržování úrovně váhy než na to, co se skutečně děje pod povrchem? Tomu se říká podvádět své zdraví a má to své důsledky.

Přečtěte si také