Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 6. 2. 2023

Blíženci 6. 2. 2023

Dnešní den může být vhodný k tomu, abyste strávili nějaký čas tvořením, Blíženci. I když milujete sport, máte také vrozené umělecké sklony. Radost z toho, že něco vytváříte, je nezměrná a proces vzniku hotového výrobku může být velmi příjemný a terapeutický. Řemesla, pečení, stavění a zahradničení jsou činnosti, které k tomu přispívají. Udělejte si dnes čas na vyjádření sebe sama prostřednictvím svých oblíbených koníčků.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Buďte citliví a otevření potřebám svého partnera (současného nebo budoucího). Pokud jste oba v poslední době prošli těžkým obdobím, můžete tento výjimečný čas využít k tomu, abyste si to navzájem opravdu vynahradili a posílili a prohloubili pouto mezi sebou. Rozhodně je to čas, kdy můžete dávat a přijímat a prakticky si projevovat lásku.

Práce

Většinou se ve své práci cítíte docela jistě. Dnes však můžete pocítit obtížný osten v boku. Malý hlásek ve vaší hlavě vám říká, abyste byli opatrní a brali v úvahu všechny perspektivy. Určitě této moudrosti dbejte.

Peníze

Tento týden jste nadšeni. Hodně se měníte. Vše je pro vás nyní o potěšení, kráse a tvořivosti, protože přemýšlíte o tom, jak se vkládáte do světa. Přemýšlejte o tom, jak se oblékat do práce, kterou chcete, a ne do té, kterou máte. Aspekty ovlivňují váš sektor společenských vztahů a politiky. Nyní je velmi důležité udělat správný dojem, abyste mohli časem rozšířit své možnosti vydělávání peněz.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet je tento týden vhodný k tomu, abyste prosadili své právo být sami sebou – zejména ve své vlastní hlavě. Dejte si povolení dělat to, co opravdu chcete. To bude nepochybně zahrnovat něco pro vaše tělo – masáž, virtuální lekci jógy, gurmánské jídlo z oblíbené restaurace s sebou. Ať už je vaše sebevyjádření jakékoliv, nechte své tělo jeho součástí. Prociťujte své pocity svým tělem  dejte si povolení se v něm vyžívat!

Přečtěte si také