Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 6. 4. 2023

Blíženci 6. 4. 2023

Blíženci, dostaňte se z útlumu a užívejte si života. Situace je taková, že pokud budete ještě chvíli stagnovat, brzy se propadnete do spirály depresí a sestupného myšlení. Zůstanete-li nad vodou a zaměříte se na své sny, zůstanete aktivní při dosahování všech svých životních cílů. Budete mít za sebou sílu vesmíru, která vás bude po celou dobu podporovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Známá tvář z minulosti vás může šokovat, když si uvědomíte, jak moc jste se změnili vy, ale také váš bývalý milostný zájem. Současná astrální konfigurace znamená, že nyní máte výraznou příležitost poznat je v jejich aktualizované podobě, na rozdíl od vaší vzpomínky na jejich staré a nevkusné naprogramování. Zdá se, že si toto shledání opravdu užijete.

Práce

Uvažovali jste někdy o kariéře herce nebo herečky? Možná je vaší tajnou touhou stát se filmařem nebo filmovým kritikem. Jakákoli práce spojená s filmem pro vás bude nyní obzvláště přitažlivá. Je vhodná doba na to, abyste se do této oblasti posunuli.

Peníze

Pokud jde o profesní postup, mohou vám být přistřižena křídla. Pokud jste se v poslední době chovali nevhodně ke spolupracovníkům nebo klientům, můžete ve své schránce najít nevítané překvapení. Je to karma. Pokud se potřebujete omluvit, udělejte to a vraťte se k produktivním vztahům. Peníze následují za vaší ochotou být týmovým hráčem.

Zdraví

Byl to pro vás produktivní měsíc. Je to skutečně čas růstu a prosperity a vzhledem k současné nebeské atmosféře není pozdě přidat na seznam svých přání ještě jednu věc. Věnovali jste dostatečnou pozornost své stravě, cvičebnímu plánu a spánkovému režimu? To jsou oblasti, které potřebujeme neustále připomínat. Dejte si záležet na tom, abyste sledovali, co jíte, jak spíte a zda dostatečně cvičíte. Odvažte se mít všechno!

Přečtěte si také