Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 6. 5. 2023

Blíženci 6. 5. 2023

Blíženci, dnes se vám může někde v domě ztratit cenný majetek. Ať se podíváte kamkoli, nebudete ho moci najít. To by mohlo povzbudit vaše odhodlání a mohli byste nakonec hledat celé hodiny. Předmět se v domě nachází, ale pravděpodobně je pod něčím, možná na místě, kde by vás ani ve snu nenapadlo ho hledat. Prohledejte největší místnosti v domě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš společenský život vám dnes může přinést nemalé překvapení, zejména díky vřelému a rozpustilému souznění. Vaše schopnost flirtovat se všemi správnými lidmi by mohla znamenat, že s vámi bude chodit někdo docela fascinující. Právě váš spontánní a velmi přirozený přístup je k vám přitáhne. Máte toho spolu ještě hodně co objevovat a co můžete jeden o druhém zjistit.

Práce

Nyní je čas stanovit si nové cíle, které byste chtěli v příštím roce dosáhnout. Během několika následujících týdnů vás budou lidé ve vašem okolí mimořádně podporovat a podporovat vaše potřeby. Nebojte se opřít o druhé a požádat je o radu.

Peníze

Je na čase zamyslet se nad tím, zda v peněžních záležitostech nevěříte jiným lidem nebo nekupujete investiční schéma, které je příliš dobré na to, aby bylo pravdivé. Možná vám někdo tvrdě podsouvá informace o akciích nebo dluhopisech. Potřebujete více času na zvážení nejlepší cesty pro sebe. Buďte důrazní, ale zdvořilí, a ujistěte se, že dostanete čas, který potřebujete. Sami to víte nejlépe.

Zdraví

Dnešní nebeská energie nás všechny nutí hledat rovnováhu hlubokým způsobem. Nejste v tom výjimkou, i když se možná považujete za někoho, kdo se o hluboké myšlenky až tak nezajímá. Raději vyrazíte ze dveří a něco děláte, než abyste seděli doma a lámali si hlavu. Právě proto vynalezli jógu. Vyjděte ze dveří a sedněte si na podlahu jógového studia nebo si najděte virtuální lekci. Pravidelné cvičení vám hluboce pomůže.

Přečtěte si také