Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 6. 6. 2023

Blíženci 6. 6. 2023

Blíženci, duchovní vášeň je dnes mírněna romantickou touhou a pravděpodobně se budete chtít věnovat obojímu. Možná je váš romantický partner stejně duchovně založený jako vy a oba usilujete o stejné cíle. Velká část vášně, kterou cítíte, pramení hluboko ve vašem nitru. Pokud máte tvůrčí sklony, možná budete chtít tyto pocity zvěčnit prostřednictvím psaní, malování nebo hudby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se cítíte lehkovážněji a veseleji než před nějakou dobou a jste připraveni se dobře bavit. Planetární energie vás vybízejí k tomu, abyste byli společenští a neobvyklí – připravte se na to, že budete jiskřit. Romantika je docela dobře možná, ale nemusí se odehrát tak, jak jste si představovali, a může přijít zčistajasna.

Práce

Ve snaze soustředit se na práci se vám pravděpodobně dostanou do rukou mylné informace, které vás mohou vyvést z míry. Pokud vám něco připadá podezřelé, neváhejte a věnujte čas tomu, abyste si to dvakrát ověřili, místo abyste bez otázek zbrkle pokračovali dál.

Peníze

Tento týden se snažíte zůstat v rovnováze a při smyslech. Hledejte ve vesmíru informace o tom, kam směřujete. Než se vám podaří získat zvýšení platu nebo nové zaměstnání nebo někoho přesvědčit, aby investoval do vaší budoucnosti, musíte se více ozvat a zviditelnit.

Zdraví

Potřeba nadhledu je všeobecná, ale pro vás může být obzvlášť naléhavá. Při hledání této perspektivy nezapomeňte, že pravidelné cvičení nic nenahradí. Cirkulace čerstvé krve v celém těle ovlivňuje kvalitu vaší pokožky. Pleť je také závislá na dostatku čerstvé vody a stravě, která jí poskytuje dostatek vitaminu C. Když pečujete o svou pleť, cítíte se lépe, a to je něco, co může zcela změnit vaši perspektivu.

Přečtěte si také