Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 2. 2023

Blíženci 7. 2. 2023

Blíženci, dnes můžete mít pocit, že musíte obhajovat své motivy, a to vás může opravdu odradit, zejména pokud k tomu nevidíte důvod. Snažte se nebrat si to osobně. To, že vy víte, z čeho vycházíte, ještě neznamená, že to ví i druhá osoba. Může jít jednoduše o problém v komunikaci. Vynaložte úsilí na objasnění svého postoje. Pokud to nestačí, není to už váš problém. Druhá osoba se bude muset zabývat svými problémy s důvěrou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je zdůrazněn pohyb v nových kruzích. Velmi by vám prospělo, kdybyste mohli vyrazit někam, kde se můžete otevřít a možná se naučit něco nového a vzrušujícího. Právě zde může dojít k setkáním, která vás pohladí po duši a přimějí vás vidět život novým způsobem. Cokoli, co vám pomůže rozšířit hranice vašich zkušeností, bude určitě dobré.

Práce

Vaším úkolem je přesvědčit někoho o nové, rozsáhlé myšlence. Největší konfliktní bod pramení z toho, že osoba, se kterou zápasíte, je velmi nervózní z odklonu od normy. Využijte svého šarmu a sebedůvěry, abyste zvítězili.

Peníze

Aspekty rozšiřují vaše možnosti v práci a připravují půdu pro zvýšení platu, povýšení nebo obojí. I když máte špatný den, máte docela štěstí. V těchto dnech přicházejí peníze tak rychle a zběsile, že možná budete potřebovat nový plán spoření a investování. Harmonický aspekt zvýrazňuje váš sektor peněz a hodnot. Už cítíte nějaké téma? Nezapomínejte při své cestě na vrchol na malé lidi.

Zdraví

Vaše sny o lepším světě se budou zdát křišťálově jasné, dokud trvá příznivé planetární uspořádání. Vyvažte svůj vnitřní a vnější život důkladným cvičením a budete mít větší šanci tyto sny uskutečnit  počínaje svým vlastním životem. Buďte příkladem toho, co chcete pro svět. Pokud chcete zdravý svět, proč nebýt obrazem zdraví ve svém vlastním světě? Začněte tím, že zdvojnásobíte svůj denní příjem vody.

Přečtěte si také