Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 4. 2023

Blíženci 7. 4. 2023

Netvařte se, že dnes znáte všechny odpovědi, Blíženci. Takový přístup vás nikam neposune. Pamatujte, že každý, koho potkáte, vás může něco naučit, a proto nepřehlížejte bezdomovce na ulici. Pohledy, které si vyměníte s cizím člověkem, mohou rozhodnout o vašem postoji na celé odpoledne. Udržujte si pozitivní chování namísto kyselého a budete docela úspěšní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Navzdory tomu, že skvěle ovládáte jazyk a dokážete plynule komunikovat, vám dnes může činit potíže dát dohromady dvě věty. Postavení nebeských těles redukuje vaše myšlenkové pochody. Můžete mít pocit, že se musíte vážně zamyslet nad nějakým současným vztahem, ale ve skutečnosti by bylo nejlepší, kdybyste to nedělali. Nechte ho chvíli plynout.

Práce

Lidé dnes budou rozvláční, a vy obzvlášť. Buďte citliví k těm, kteří mají možná jiné starosti než poslouchat vaše blábolení. Než vystoupíte na pódium, ujistěte se, že máte vnímavé publikum.

Peníze

Pokud jde o profesní postup, mohou vám být přistřižena křídla. Pokud jste se v poslední době chovali nevhodně ke spolupracovníkům nebo klientům, můžete ve své schránce najít nevítané překvapení. Je to karma. Pokud se potřebujete omluvit, udělejte to a vraťte se k produktivním vztahům. Peníze následují za vaší ochotou být týmovým hráčem.

Zdraví

Hledáte a zkoumáte pravdy, které vám v minulosti unikaly. Cítíte naléhavou potřebu poznat a definovat své cíle. Abyste tuto energii podpořili, dbejte na dostatek odpočinku a pohybu. Nemá smysl pálit svíčku na obou koncích! Když se přistihnete, že běžíte na doraz, zeptejte se sami sebe vážně: Proč? Zabýváte se nějakým druhem sebesabotáže? Ovesná kaše k snídani je skvělý způsob, jak se uzemnit; oves vyrovnává tendenci k extrémům.

Přečtěte si také