Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 6. 2023

Blíženci 7. 6. 2023

Blíženci, dnes se budete cítit trochu divočeji. Na vaše ego a sebevědomí působí vlna silné energie. Využijte tuto vzpruhu, jak nejlépe dovedete. Budete ji potřebovat. Proti vašim cílům působí silná, na fakta zaměřená síla, která je stejně mocná a neústupná. Překonejte fantazii a odhalte pravdu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už děláte cokoli, nepodléhejte pokušení myslet si, že můžete člověka oklamat a přesvědčit ho, že jste někdo jiný. Současný aspekt vás může jen povzbudit k tomu, abyste se přetvařovali, vyprávěli několik příběhů, které jsou trochu velkorysé vůči pravdě, a předstírali, že jste prožili několik zážitků, které jste neprožili. Pokud chcete zapůsobit, buďte prostě svým přirozeným já.

Práce

Klidně dnes vyjádřete svůj názor, ale buďte opatrní. Pokud si nedáte pozor, mohou vaše slova hraničit se slovním napadáním. Ostatní jsou dnes mimořádně agresivní, ale to neznamená, že se musíte přizpůsobit. Buďte v klidu.

Peníze

Tento týden se týká někoho z vašich vztahů, kdo vás nyní pravděpodobně svádí na scestí nebo vás natolik odvádí od vašich pracovních a finančních cílů, že je těžké vrátit se zpět na správnou cestu. Nemůžete za to, že jste neodolatelní, a uprostřed týdne můžete využít energii z vesmíru. Vaši pozornost je třeba zaměřit na vyřešení starých dluhů.

Zdraví

Jste považováni za spíše zdrženlivého člověka, ale ve skutečnosti dokážete být také intenzivní a vášniví. Díky dnešnímu uspořádání planet by vaše vášně mohly snadno vzplanout. Očekávejte, že budete vypadat a cítit se co nejlépe a že sami sebe překvapíte tím, čeho jste ochotni a připraveni dosáhnout. Vaše energie je vysoká a snadno ji nasměrujete k pozitivnímu projevu. Více než kdokoli jiný si uvědomujete, že pečovat o sebe je sexy, sexy, sexy. Nevynechávejte tedy každodenní cvičení.

Přečtěte si také