Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 8. 2. 2023

Blíženci 8. 2. 2023

Blíženci, dnes je skvělý den pro objevování vaší kreativity. Pravděpodobně to pro vás není nic nového, protože jste umělecky založení. Udržet si soustředění na jednu věc však může být jiný příběh. Dnešní energie vám může poskytnout dodatečnou koncentraci, kterou potřebujete k dokončení tvůrčího projektu. Využijte toho a buď dokončete něco, co jste začali dříve, nebo se pusťte do nového projektu. Bavte se vyjadřováním a tvořením!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete na někoho udělat dojem, můžete to udělat mnoha způsoby. Buď ze sebe můžete dělat něco, co nejste. Nebo můžete být přesně takoví, jací jste, což je sice těžké, ale v konečném důsledku to na lidi zapůsobí mnohem víc, protože se budou cítit v pohodě s vaším přirozeným způsobem vyjadřování.

Práce

Budete oceněni a uznáni za veškerou tvrdou práci, kterou odvádíte. Pochvala bude přicházet ze všech stran a určitě je to dobrý pocit. Toto uznání jste si zasloužili, takže se klidně po většinu dne vyhřívejte v záři reflektorů. Práci nechte na ostatních.

Peníze

Aspekty rozšiřují vaše možnosti v práci a připravují půdu pro zvýšení platu, povýšení nebo obojí. I když máte špatný den, máte docela štěstí. V těchto dnech přicházejí peníze tak rychle a zběsile, že možná budete potřebovat nový plán spoření a investování. Harmonický aspekt zvýrazňuje váš sektor peněz a hodnot. Už cítíte nějaké téma? Nezapomínejte při své cestě na vrchol na malé lidi.

Zdraví

Možná cítíte, co všechno je na světě špatně, ale ostatní si to tento týden možná neuvědomují tak jako vy. Dnešní planetární konjunkce ve vás jistě vyvolá určitou frustraci, pocit nerovnosti, se kterým se vám bude těžko počítat. Nevybíjejte si to na svých přátelích. Abyste si udrželi stabilní náladu, dbejte na to, aby ve vašem jídelníčku byl dostatek vitamínů A a C. Čerstvé ovoce a zelenina udržují náš temperament mírný a o případný přebytek energie se nejlépe postaráme návštěvou posilovny.

Přečtěte si také