Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 8. 5. 2023

Blíženci 8. 5. 2023

Vaše loď připlouvá, Blíženci. Nebuďte překvapeni, když na vás bude čekat velký, tučný šek. Kdo ví, čím jste si takovou laskavost zasloužili. Nezpochybňujte své štěstí – prostě ho přijměte s šarmem a grácií. Konečně můžete realizovat domácí úpravy. Využijte štědrost vesmíru naplno. V hloubi duše víte, že si to zasloužíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš milostný zájem může odmítat mluvit o něčem, co je důležité. Absolutně odmítá vyjádřit svůj názor. Kvadratura mezi Lunou a Neptunem naznačuje, že když na něho budete tlačit, aby se vypovídal, zvýšíte tím zmatek, což není moudrý nápad. Bylo by lepší toto téma zcela ignorovat a nechat ho, aby o něm promluvil, až se bude cítit připraven.

Práce

Budete pozváni na společenské akce, a jakmile se tam dostanete, budete za hvězdu. Zpočátku možná budete váhat, zda spojit příjemné s užitečným, ale bude to pro vás výhodné. Když tak učiníte, dojde k důležitému průlomu.

Peníze

Je na čase zamyslet se nad tím, zda v peněžních záležitostech nevěříte jiným lidem nebo nekupujete investiční schéma, které je příliš dobré na to, aby bylo pravdivé. Možná vám někdo tvrdě podsouvá informace o akciích nebo dluhopisech. Potřebujete více času na zvážení nejlepší cesty pro sebe. Buďte důrazní, ale zdvořilí, a ujistěte se, že dostanete čas, který potřebujete. Sami to víte nejlépe.

Zdraví

Díky současné astrální konfiguraci začínáte cítit, že život je víc než to, co chtějí, dělají a říkají ostatní lidé. To, co cítíte uvnitř, je to nejdůležitější, čeho byste si měli všímat a čím se řídit. Jak si toto vědomí udržíte, až se aspekt změní? Uděláte si poznámku pro sebe? Co takhle zavázat se, že příští měsíc bude patřit příkladným zdravotním návykům. Dokažte sami sobě, že rozhodujete vy.

Přečtěte si také