Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 9. 1. 2023

Blíženci 9. 1. 2023

Blíženci, dnes se možná budete cítit trochu rozladěně a nejspíš budete chtít zůstat doma. Spát u televize se zdá být mnohem lákavější než chodit do společnosti. Přátelé se vás však mohou snažit přemluvit, abyste se s nimi vydali na večírek. Nenechte se přemluvit k ničemu, do čeho se vám nechce. Přesvědčte přátele, že bude nejlepší, když si dnes večer odpočinete a že si s nimi můžete vyrazit jindy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce naznačuje, že budete muset postupovat velmi opatrně, když budete řešit problematickou záležitost, která se týká vás i vaší blízké osoby. Ačkoli se navenek nemusí zdát, že jde o tak velký problém, jakmile o něm začnete diskutovat, můžete být překvapeni hloubkou pocitů, které vyvolává. Buďte k sobě laskaví.

Práce

Vaše mysl vás dnes pravděpodobně klame. Myšlenka, o které si myslíte, že je příliš dobrá na to, aby byla pravdivá, pravděpodobně pravdivá je. Někdo jiný se vás může pokusit přemluvit k nové dohodě nebo projektu. Nebuďte příliš rychlí v závazcích. Vyvede vás to z rovnováhy ve více směrech.

Peníze

Máte jedinečné komunikační schopnosti, díky kterým dokážete své myšlenky a cíle předat nadřízeným v práci. Je to jako lekce výkonnosti. Máte na to, abyste prosadili svůj názor, ať už jde o prezentaci nebo žádost o zvýšení platu. Aspekty vám pomohou posunout se vpřed, ovlivnit skupiny a samostatnou práci. I když možná pracujete sami, máte velkou finanční podporu.

Zdraví

I když jste možná známí jako skvělý léčitelský duch, musíte se naučit léčit také sami sebe. Vaše citlivá duše může mít chuť stáhnout se před vším tím humbukem kolem vás, ale zůstaňte naladěni na svou potřebu společnosti. Pokračujte ve cvičení a pokuste se najít si společníka na cvičení, abyste to měli o něco snazší. Možná se najde někdo, s kým pracujete nebo kdo bydlí poblíž a koho by nadchlo pozvání na procházku nebo běh v parku. Tímto způsobem pomůžete někomu jinému a zároveň pomůžete sobě!

Přečtěte si také