Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 9. 12. 2022

Blíženci 9. 12. 2022

Dnes možná pořádáte nějakou skupinovou aktivitu nebo setkání u sebe doma. Mohla by se ho zúčastnit řada zajímavých lidí. Někteří z nich mohou mít spoustu dobrých nápadů, o které se podělí. Tento den je vhodný k tomu, abyste pracovali na finančním zisku buď pro sebe, nebo pro věc, která pro vás hodně znamená. Pokud se jedná o získávání finančních prostředků, měli byste přijít s nějakým skvělým plánem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete o svých pocitech mluvit mnohem otevřeněji. Pokud máte něco, co je třeba říct, pak na to možná není vhodná doba. Můžete se cítit dost emotivně, ale chybí vám jasný pocit a stejně tak i vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu). Nejlepší by bylo, kdybyste si nyní užívali společného bytí bez toho, abyste si kladli další nároky.

Práce

Dnes pocítíte velký tlak ze strany někoho nebo něčeho. Tato síla po vás chce, abyste změnili pracovní tempo. Nebraňte se nutně této myšlence. Nacházíte se v kritickém bodě, kdy je pro vás prospěšné naslouchat druhým.

Peníze

Pokud jde o peníze, obvykle víte, jak je vydělat a utratit. Podívejte se na to, co přinášíte lépe než ostatní, ať už v práci, ve svých nápadech nebo ve vztahu k penězům. Možná s překvapením zjistíte, že je to víc, než jste si dosud mysleli. Tento talent můžete využít nyní, abyste ho později zpeněžili.

Zdraví

Možná máte pocit, že se vám věci vymkly kontrole. Pokud se otevřete všemu, co cítíte, můžete se začít bát nebo být zdrceni. Může vám pomoci provést nějaké uzemňovací cvičení, abyste si připomněli, že jste v lidském těle. Pravidelnost, s jakou cvičíte, ovlivní míru, s jakou se ve svém životě cítíte zahlceni. Pití velkého množství vody je druhou polovinou rovnice cvičení. Uvědomte si, že vaše tělo může potřebovat více minerálů a vitamínů v závislosti na míře stresu, kterou prožíváte.

Přečtěte si také