Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 9. 3. 2023

Blíženci 9. 3. 2023

Blíženci, neberte dnes ne jako odpověď. Je pravděpodobné, že nebudete muset. Lidé budou mít pro vaši situaci větší pochopení a budou s vámi soucítit. Vaše vnitřní síla se projeví jasně a zřetelně a vy budete mít chuť uskutečnit vše, co si přejete. Usmívá se na vás šťastná hvězda, která vám pomůže zvládnout jakýkoli projekt.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra vás dnes vybízí, abyste naslouchali bubeníkovi, který ve vás udává jiný rytmus. Ačkoli jste velmi loajální k těm, s nimiž jste si vytvořili blízké pouto, máte také tendenci držet se dlouho po době, kdy určité vztahy přestaly stát za námahu. Naslouchejte svému srdci a v případě potřeby jednejte.

Práce

Při rozhovoru s ostatními držte jazyk za zuby. Lidé, se kterými komunikujete, budou mít pravděpodobně velmi konzervativní názor. Neodrazujte je žádnými divokými a bláznivými nápady. Neprozrazujte příliš mnoho informací najednou. Za všech okolností používejte takt.

Peníze

Cítíte se svobodnější a můžete riskovat v komunikaci. To přináší ovoce, pokud jde o hledání nového zaměstnání nebo snahu o překonání finančních potíží. Máte nejednu příležitost vydělat si více peněz tím, že přijmete práci navíc nebo práci na částečný úvazek. Vaším pracovním sektorem však otřásají aspekty, které vám mohou být nepříjemné. Pokud se vám nyní zdá vaše firma nestabilní, vytiskněte si životopisy a začněte je rozesílat.

Zdraví

Trpělivost, kterou v sobě máte, pochází z hloubi vašeho nitra a možná se jím dnes budete prohrabávat. Situace se mohou zadrhnout a vaše obvyklé způsoby, jak se dostat k lidem, se najednou mohou zdát zbytečné. Mějte trpělivost s druhými, se situací a především sami se sebou. Pamatujte, že není na vás, abyste vše vyřešili. Dělejte pro sebe, co můžete  když jde do tuhého, jde do tuhého i jóga.

Přečtěte si také