Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 9. 5. 2023

Blíženci 9. 5. 2023

Nepodceňujte dnes sílu druhých lidí, Blíženci. Navenek se mohou zdát přelétaví a roztržití, ale pod povrchem zjistíte, že se s vámi mohou podělit o spoustu moudrosti. Možná budete muset trochu zkoušet, abyste z nich tuto moudrost vytáhli, ale jakmile se vám to podaří, příval informací vás bohatě odmění.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře činí komunikaci s milovanou osobou potenciálně docela zajímavou. Mohlo by se stát, že vaše pocity budou velmi proměnlivé a že v jednu chvíli jí budete nakloněni, zatímco v další minutě budete chtít utéct opačným směrem. Neberte to příliš vážně, protože jde jen o emocionální počasí. Hrnčiřte, dělejte si své vlastní věci a brzy se vrátíte do normálu.

Práce

Tohle pro vás bude celkově těžký den, pokud na sobě nemáte ochranný plášť. Možná budete chtít pro tento den přijmout jinou osobnost. Odložte své emoce a starosti stranou. Udržujte si za všech okolností optimistický a pozitivní přístup.

Peníze

Je na čase zamyslet se nad tím, zda v peněžních záležitostech nevěříte jiným lidem nebo nekupujete investiční schéma, které je příliš dobré na to, aby bylo pravdivé. Možná vám někdo tvrdě podsouvá informace o akciích nebo dluhopisech. Potřebujete více času na zvážení nejlepší cesty pro sebe. Buďte důrazní, ale zdvořilí, a ujistěte se, že dostanete čas, který potřebujete. Sami to víte nejlépe.

Zdraví

Vaše ohnivá povaha bude muset dohnat čas, který jste před několika dny špatně využili nebo náhodně přehlédli. Něco není úplně v pořádku a vy se budete muset podívat dovnitř, abyste našli příčinu tohoto rozladění. Stravujete se dobře? Berete svůj odpočinek tak vážně, jak byste měli? Cvičíte, abyste se zbavili stresu z pracovních dnů? Možná vás všechno výše uvedené přimělo říkat druhým lidem věci, které byste neměli.

Přečtěte si také