Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 9. 6. 2023

Blíženci 9. 6. 2023

Pokud se ve vašem světě objeví konflikt, Blíženci, musíte mít na paměti, že kromě vás za něj nikdo jiný nemůže. Je užitečné mít před očima jeden cíl, protože na něj soustředíte veškerou svou energii. Zároveň však možná ztrácíte přehled o tom, co se děje kolem vás. Ujistěte se, že jste i nadále týmovým hráčem, a dávejte pozor na lidi v pozadí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedovolte, aby vás některé oslnivé vlastnosti zaslepily před skutečností člověka, s nímž jste se nedávno zapletli. Planetární konjunkce znamená, že o nich možná nevidíte celou pravdu, a rozhodně byste neměli dělat žádná unáhlená rozhodnutí o tom, jak by se měl váš vztah v blízké budoucnosti vyvíjet. Buďte připraveni nejprve zjistit, z čeho se skutečně skládá.

Práce

Domluvte si rozhovor se spolupracovníkem nebo zaměstnavatelem, se kterým potřebujete upřímně mluvit. Není třeba dále skrývat svou frustraci z této osoby. Váš jemný, citlivý a soucitný přístup vyhladí vrásky ve vašem vztahu.

Peníze

Tento týden se týká někoho z vašich vztahů, kdo vás nyní pravděpodobně svádí na scestí nebo vás natolik odvádí od vašich pracovních a finančních cílů, že je těžké vrátit se zpět na správnou cestu. Nemůžete za to, že jste neodolatelní, ale uprostřed týdne můžete využít energii z vesmíru. Vaši pozornost je třeba zaměřit na vyřešení starých dluhů.

Zdraví

Formující se astrální konfigurace může vyvolat staré známé pocity. Ve vašem životě mohlo být mnoho takových dnů. Zdá se, že znáte své záměry, ale dopad vašich slov a činů může v lidech vyvolat pocit zmatku a někdy i strachu z vás. Klíčem k úspěchu je rozpoznat vlastní intenzitu a pěstovat ji pomocí věcí, které děláte samostatně: seskoky padákem nebo jiné riskantní činnosti jsou toho nejlepším příkladem. Dopřejte si denní dávku pohybu.

Přečtěte si také