Denní horoskop BÝKA na 1. 2. 2023

Býk 1. 2. 2023

Dnešek je skvělým dnem pro transformaci, Býci, a vaše činy mají hlubší vnitřní význam než obvykle. Dávejte pozor, kam míříte, protože hrot šípu má dnes mimořádné ostří. Lidé se o vás mohou špatně otírat, takže se budete cítit jako hrnec vody na plotně. Žár je zesílen a poklička se chystá vyletět do vzduchu. Dávejte pozor, abyste nikoho neuhodili, až poklička odletí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek by mohl být velmi vášnivý. Pokud se chystáte na rande, buďte připraveni na všechno, protože se mohou uvolnit intenzivní pocity. Dokonce můžete mít dojem, že jste tuto osobu už nějak znali, protože se zdá, že si oba dobře rozumíte. Tento vztah pro vás bude velmi obohacující, pokud s ním dokážete udržet krok.

Práce

Vaše finanční štěstí se mění, a to k lepšímu. Nyní budete mít pocit, že se v oblasti financí skutečně posouváte vpřed, místo abyste se pohybovali zpět. Poplácejte se po zádech, že jste udělali tento důležitý posun.

Peníze

Tento týden pravděpodobně najdete více než jedno místo, kde můžete získat více peněz. Aspekty vás jako magnet přivedou ve správný čas na správné místo, kde se setkáte se správnými lidmi. Dojem, který na ně uděláte, se jim díky vaší vrozené slušnosti bude určitě líbit. Klíčový podíl na tom však mají vaše minulé životy, karma a sny. I když to není hned zřejmé, jste vedeni správným finančním směrem.

Zdraví

Postavení nebeských těles vám dodává energii, abyste mohli skutečně jednat ve prospěch druhých. Užíváte si pocit, že pomáháte druhým lidem uspět navzdory nepřízni osudu. Pozornost však musíte věnovat také sami sobě, jinak se rychle rozhořčíte nad tím, co mají druzí a co vám chybí. Tomu se říká trápení. Abyste se postižení vyhnuli, dejte přednost své stravě a cvičení, ať se děje cokoli. Když o sebe budete pečovat po fyzické stránce, snáze si všimnete všech ostatních potřeb.

Přečtěte si také