Denní horoskop BÝKA na 1. 3. 2023

Býk 1. 3. 2023

Dnes přehodnoťte všechny společenské hodnoty, které berete za bernou minci. Stejně jako my ostatní jste se je naučili v raném věku a bezmyšlenkovitě je přijali. Zejména zavedené představy o slušnosti si zaslouží zamyšlení. Není po letech, kdy jste slýchali o všech těch věcech, které se prostě nedělají, osvěžující zamyslet se nad tím, že by se možná přece jen dělat měly?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekty mohou znamenat, že váš partner (současný nebo budoucí) se trochu zdráhá propadnout bezprostřednímu milostnému duchu, ale když ho trochu povzbudíte, brzy se vzchopí. Protože lidé mají často tendenci dávat druhým to, co by sami rádi dostali, možná by zájem vaší lásky vzbudil barevně sladěný mobilní telefon nebo kniha exotických milostných technik.

Práce

Dostanete se do konfliktu s někým ve vedoucí funkci. Zmírněte napětí při tomto setkání tím, že zaujmete širší stanovisko. Právě teď máte velmi omezený pohled na pravdu, což způsobuje třenice s ostatními.

Peníze

Možná nyní usilujete o větší svobodu ve svém životě a pokušení odejít ze zaměstnání může být silnější než kdy jindy. Ještě však není úplně na čase stisknout spoušť. Poselství ze snů nebo věštecké záblesky vám mohou poskytnout právě ty informace, které potřebujete k tomu, abyste provedli významné změny k lepšímu. Práce se zlepší a pak přijdou peníze.

Zdraví

Měli byste si všimnout, že věci dnes kladou jen malý odpor. Ne že by vám vadila intenzita, ale je velmi důležité, abyste pili hodně vody, abyste zmírnili emocionální expanzi energie tohoto dne. Na nepostřehnutelné energetické úrovni jste zkoušeni a je velmi důležité, abyste zůstali přítomní. Pití vody vám pomůže udržet vaše emocionální já namazané. Věřte nám.

Přečtěte si také