Denní horoskop BÝKA na 1. 8. 2022

Býk 1. 8. 2022

Vyhraďte si dnes nějaký čas jen pro sebe, Býci. Je pravděpodobné, že se objeví nečekané události, které rozbouří vaše emoce. Pokud si dáte osobní prostor, abyste tyto události mohli strávit a vypořádat se s nimi, zabráníte tomu, abyste svou reakci na ně potlačili. Ujistěte se, že máte svůj vnitřní vír myšlenek urovnaný dříve, než se začnete zaplétat do záležitostí druhých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Náhlá událost se může ukázat jako velmi pozitivní způsob, jak vás posunout správným směrem. Možná jste vesele pokračovali po určité cestě, když vás náhle něco roztočilo a vy jste se vydali po nové stezce. Ať už se dnes mezi vámi a vaším partnerem odehraje cokoli, buďte si jisti, že tato změna prospěje oběma vašim srdcím a sblíží vás.

Práce

Dnes je vhodný den, abyste riskovali. Seberte svou vnitřní odvahu a využijte ji ke svému konečnému kariérnímu cíli. Máte tendenci se příliš rozptylovat a roztahovat. Místo toho byste se měli zaměřit na jeden cíl a držet se ho.

Peníze

Tento týden se na obloze střetnou silné energie. Odstraňujete lidi, kteří nepodporují váš život. Je čas přestat se schovávat za druhé nebo předstírat, že jste tu jen proto, abyste sloužili. Nyní byste měli vyniknout. Musíte se postavit do čela, abyste získali takové peníze, jaké chcete a jaké si zasloužíte.

Zdraví

Současná planetární energie pravděpodobně zhorší vaši již tak citlivou povahu. Můžete pociťovat značnou úzkost, což se může projevit na vašem zažívání. Určitě se nyní hodně hýbejte a pijte hodně vody. Zacvičte si jógu a věnujte se hlubokému dýchání a protahování spodní části břicha. I když to může chvíli trvat, pro celkový obraz je důležitý každý den.

Přečtěte si také