Denní horoskop BÝKA na 10. 11. 2022

Býk 10. 11. 2022

Milostné vztahy obklopuje romantický opar. Možná si myslíte, že váš romantický partner vystoupil z pohádky. Ale i hrdinové a hrdinky z pohádek mají chyby. Ale chyby mohou být roztomilé! Vaše tvůrčí energie by měla být velmi vysoká. Umělecké projekty mohou mít nadpozemskou kvalitu, která zvýší jejich kvalitu a dopad. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes večer můžete ve vzduchu cítit soutěživost. Pokud se vy i váš blízký přítel zaměříte na stejnou osobu, pak vám večer poskytne jedinečný zdroj zábavy. Nedovolte však, aby se to zvrhlo v takovou hru, která z vás obou zbytečně udělá rivaly. Vaše přátelství nemusí klesnout do takových hlubin.

Práce

Právě teď hrajete roli učitele i studenta. Získáváte důležité informace od těch, kteří jsou moudřejší než vy. Zároveň byste se měli cítit svobodně a předávat své znalosti ostatním, abyste jim pomohli v jejich růstu.

Peníze

Nyní se zaměříme na vztahy všeho druhu. Možná přemýšlíte o tom, jak přilákat klienty, se kterými chcete pracovat, jaký druh práce chcete zastávat nebo jaký druh peněz potřebujete pro hladký provoz. Ať už je to jakkoli, v tomto týdnu děláte pokroky, protože kombinace energií zcela mění krajinu vašeho svazku s ostatními lidmi. Mohli byste být překvapeni, kdo se ukáže být nejvíce nápomocný.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt posílí vaše povědomí o zdravotních problémech. Výrazně podpoří také vaši osobní sílu, protože tyto energie mohou působit i na silné posílení náročných aspektů vaší osobnosti. Vzhledem k tomu, že jsou přítomny i další náročné tranzity, může to znamenat drama. Abyste neztratili rovnováhu, dodržujte svůj zdravotní režim  zejména cvičení!

Přečtěte si také