Denní horoskop BÝKA na 10. 5. 2022

Býk 10. 5. 2022

Dnes budete mít pravděpodobně náladu na hnízdění s blízkými, Býci. Povzbuďte děti a partnera, aby s vámi zůstali doma. Udělejte si popcorn a vytáhněte stolní hry. Budete překvapeni, jak zábavný může být klidný den doma. Večer si objednejte pizzu a podívejte se na film. Vytáhněte deku a zachumlejte se do ní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská atmosféra naznačuje, že sdílet své city s někým výjimečným nemusí být tak snadné, jak byste si přáli. Máte sice hodně společného, ale právě teď můžete mít určité potíže s navázáním počáteční konverzace. Nejedná se o trvalý stav; znamená to jen vynaložit mnohem více úsilí a naladit se na skutečné potřeby oné osoby.

Práce

Klouzání po povrchu mnoha otázek nebude stačit. Lidé chtějí důkladnou analýzu. Chtějí dobře prozkoumat danou situaci. Jakákoli zpráva, kterou podáváte, ať už ústní, nebo písemná, musí být podána do hloubky. Udělejte něco navíc.

Peníze

Tento týden je o tom, že vás vesmír učiní magnetičtějšími a kreativnějšími. Když se k tomu přidají aspekty, které v současné době ovlivňují vaše samostatné výdělečné činnosti, máte skvělý týden na to, abyste začali přemýšlet o tom, že začnete podnikat bokem nebo že svůj příjem rozšíříte o další podnik. Může se objevit určitá nestabilita. Buďte co nejlépe připraveni s úsporami a alternativními plány.

Zdraví

Ať už to vědomě cítíte, nebo ne, nyní se těšíte velké citlivosti a budete schopni hlubokým způsobem emocionálně oslovit druhé. Možná nebudete mít pocit, že byste tuto citlivost chtěli využívat k něčemu příliš složitému, jen dávat a přijímat s větším vědomím je samo o sobě hodně. Musíte však věnovat vážnou pozornost svému zdraví a pohodě, pokud chcete, aby se tato energie skutečně projevila. Cvičení je rozhodující, stejně jako výživa.

Přečtěte si také