Denní horoskop BÝKA na 10. 7. 2022

Býk 10. 7. 2022

Býci, možná jste šetřili na něco, co jste si opravdu přáli, když vás nečekaný výdaj donutí utratit část úspor. To by mohlo způsobit jistou sklíčenost. Než sáhnete do svého hnízdečka, ujistěte se, že jste vyčerpali všechny ostatní možnosti. Zdání by mohlo klamat. Mohly by vám být k dispozici i jiné zdroje, na které jste hned nepomysleli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře znamená, že máte šanci na určitou tolik potřebnou diskusi mezi vámi a milovanou osobou. Jediné nebezpečí spočívá v tom, že by se mohla více než rozhořet, pokud by se na povrch dostalo téma rodiny. Pokud chcete zůstat v poměrně dobrých vztazích, volte slova opatrně a vyjadřujte je jemně; nevyhrocujte situaci.

Práce

Nezapomeňte si dnes dvakrát zkontrolovat své zdroje. Mnoho informací, které se k vám dostanou, bude značně zkresleno zdrojem, z něhož pocházejí. Někdo je zaujatý, protože z toho má velký prospěch. Nebuďte pěšákem v jeho hře.

Peníze

Tento týden se týká nebeských konfigurací, které pro vás vytvářejí velké napětí. Začíná ve vašem domě osobního projevu a sebeúcty, což naznačuje potřebu zabývat se způsobem, jakým se promítáte do světa. Nyní můžete být kýmkoli, kým chcete.

Zdraví

Máte za sebou několik velmi rušných měsíců a vypadá to, že by se situace mohla na nějakou dobu ustálit. Na tomto uspořádání věcí máte velkou zásluhu. Velmi důležitým aspektem je udržování pravidelné stravy, stejně jako pravidelný pohyb a dostatečný odpočinek. Nezapomeňte vždy věnovat zvláštní pozornost svým játrům, orgánu ve vašem těle, který reguluje vaši krev a připomíná vám, když to přeženete.

Přečtěte si také