Denní horoskop BÝKA na 11. 1. 2023

Býk 11. 1. 2023

Dobré zprávy ze vzdáleného státu by vám mohly zlepšit den, Býci. Zbytek dne byste mohli strávit v záři toho, co jste se dozvěděli. Nebude to však mít vliv na vaše vztahy s ostatními ani na práci na jakýchkoli projektech, do kterých jste právě zapojeni. Tento den je vhodný pro pobyt na slunci. Vydejte se na procházku nebo na projížďku do přírody a užijte si den!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Právě svůj konverzační styl byste dnes měli vypilovat. Abyste na výjimečnou osobu zapůsobili, měli byste si připravit několik aktuálních témat a přečíst si některé z nejnovějších a nejkontroverznějších knih. V této době se zamilujete do mozku toho druhého dříve než do jeho těla.

Práce

Možná máte pocit, že vaše schopnosti nejsou na pracovišti plně využity. Nezapomeňte o tom informovat zaměstnavatele. Nebojte se dnes předvést své dovednosti a ukázat, že jste cennější, než si ostatní mohou myslet.

Peníze

Můžete mít prospěch ze šťastného tranzitu přes váš sektor peněz. Možná zjistíte, že práce pro větší společnost nebo korporaci je nyní tou nejlepší volbou, protože můžete získat větší výhody. Kosmos ukazuje, že byste možná měli přemýšlet o tom, jak své schopnosti přenést na globálnější trh, než se omezovat na to, co máte zde.

Zdraví

Čekáte na správný okamžik, kdy se začít vážně starat o své zdraví? Tento čas již uplynul. Pokud si kladete tuto otázku, musíte začít ještě dnes  nikdy není pozdě. Prvním krokem by mohlo být zvýšení množství vody, kterou denně vypijete. Udělejte si z tohoto měsíce období, které využijete k tomu, abyste skutečně sledovali, kolik vody vypijete, a zdvojnásobte ji. Většina lidí trpí následky dehydratace, aniž by o tom věděla. Patříte mezi ně?

Přečtěte si také