Denní horoskop BÝKA na 11. 3. 2023

Býk 11. 3. 2023

Nízký biorytmus může způsobit, že se budete cítit hůře než obvykle, Býku. Vaše mysl nemusí být tak rychlá a možná budete procházet dnem trochu v mlze a přemýšlet o minulosti. Není to tak bezcílné, jak to zní. Možná si budete chtít zapsat své vzpomínky a úvahy. Mohly by osvětlit něco, co se s vámi děje právě teď.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet znamená, že vám může být v patách velmi horlivý pronásledovatel. Tato konkrétní osoba prostě nechce přijmout ne jako odpověď a může se zdát, že je vámi zcela okouzlena. Vaše reakce závisí na tom, zda vám tato situace lichotí, nebo ne. Pokud ano, pak byste spolu dnes mohli tvořit krásnou hudbu; pokud ne, víte, co máte dělat.

Práce

Vaše představa o tom, jak by se věci měly dělat, je přesně v rozporu s představami vašich nadřízených. To způsobuje velké konflikty na pracovišti, ať už si to vědomě uvědomujete, nebo ne. Vyžádejte si čas na diskusi o těchto problémech.

Peníze

Tento týden procházíte určitým vztahovým dramatem. Věci, o kterých jste si mysleli, že jsou mezi vámi a vašimi šéfy, mentory nebo zaměstnanci implicitní, mohou být špatně pochopeny nebo kritizovány. Nechte to na sobě znát a příště si to vyjasněte. Pokud jsou v těchto výměnách vázány peníze, sdělte své potřeby a nenechte si konfliktem zkazit to, co je potenciálně skvělým partnerstvím prospěšným pro všechny. Pokud tomu někdo rozumí, pak vy.

Zdraví

Současná planetární konfigurace nám dává šanci, abychom do struktury našich bdělých hodin zapojili fyzické a emocionální potřeby našeho vnitřního dítěte  potřebu být vychováván, být nakrmen a dobře zaopatřen. Pomáhá nám realizovat v životě to, co chceme. Proto je to příznivá doba pro to, abyste si uvědomili, co vám pomůže cítit se ve svém životě bezpečněji. Zeptejte se sami sebe: Co potřebujete, abyste se cítili dobře?

Přečtěte si také