Denní horoskop BÝKA na 11. 6. 2022

Býk 11. 6. 2022

Ano, Býku, ještě jste nedokončili úklid, který v mnoha oblastech zbývá. Budete si muset udělat pořádek v papírech, splatit staré dluhy, vyrovnat se s fyzickými nebo morálními závazky a vyřešit technické problémy. To je spousta práce! Naštěstí, jakmile bude hotovo, bude vaše emocionální zavazadlo podstatně lehčí, což vám umožní jít dál a rychleji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete muset probudit a vynaložit větší úsilí než obvykle, abyste se vymanili ze svých zakořeněných návyků, ale jakmile se vám to podaří, budete příjemně překvapeni tím, co se dnes objeví. Díky planetární energii se z jedné události, která se možná týká vaší kariéry, stane něco mnohem zajímavějšího, protože zjistíte, že vás někdo konkrétní oslovuje svou vášní a odhodláním.

Práce

V souvislosti s vaší kariérou se vám nápady jen hrnou, ale z nějakého důvodu se zdá, že vám v jejich realizaci stále brání nějaká významná síla. Uvědomte si, že většina této blokády je pouze vaší vlastní mentální konstrukcí.

Peníze

Tento týden je ve znamení vesmíru, který vám přináší nové nabídky a další machinace do vašeho investičního života. Možná vás trápí, že nejste se svými penězi dále nebo výše na firemním žebříčku. Vaše profesní vztahy v oblasti kariéry jsou však připraveny na velkou proměnu k lepšímu. Oslavte své štěstí!

Zdraví

Jste známí tím, že jste nenároční a obvykle dokážete sebrat hodně vůle, abyste se udrželi v dobré kondici. Může se zdát, že si vystačíte s minimem věcí, které se týkají vašeho zdraví. Dietu a cvičení však musíte do svého života zařadit s vážným úmyslem. Snažte se pochopit, jak nejlépe sladit práci a zábavu a jak můžete naslouchat potřebám svého těla. Péče o sebe vám pomůže zůstat nohama na zemi a čelit výzvám pro váš aktivní život.

Přečtěte si také