Denní horoskop BÝKA na 11. 7. 2022

Býk 11. 7. 2022

Býci, mohly by se u vás objevit možné nápady na umělecké projekty, i když některé z nich mohou být nejasné a ještě ne připravené k realizaci. Možná se budete snažit vyjádřit svou duchovní stránku prostřednictvím umělecké činnosti, ale možná nebudete vědět, jak na to. Nenuťte se do toho. Najděte si něco jiného a nechte to chvíli uležet. Možná budete překvapeni konečnými výsledky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře vám dává příležitost vidět někoho blízkého v novém světle. Jediným problémem je, že možná budete muset upravit své dřívější představy o nich, protože ty se nyní ukazují jako iluze. To vás na jednu stranu sbližuje, na druhou stranu však vytváří větší odstup. Díky rozhovoru se opět setkáte na společné půdě.

Práce

Cítíte se sebevědomě a silně, pokud jde o vaše pracovní úkoly, tak proč vás všichni neposlouchají? Místo toho pracují v rozporu s vašimi cíli a ztěžují vám práci. Držte se toho, co umíte, místo abyste se starali o všechny ostatní.

Peníze

Tento týden se týká nebeských konfigurací, které pro vás vytvářejí velké napětí. Začíná ve vašem osobním projevu a sebeúctě, což naznačuje potřebu zabývat se způsobem, jakým se promítáte do světa. Nyní můžete být kýmkoli, kým chcete.

Zdraví

Trpělivost je ctnost, ale nepotřebujete přednášku o trpělivosti jako takové. Místo toho přemýšlejte, než začnete jednat. Možná nejste vždycky úplně na stopě, ale stejně máte tendenci jít do toho, protože máte rádi akci – raději něco děláte. Chcete-li ve svém těle vypěstovat téměř kinetickou trpělivost, zkuste vytrvalostní sporty, jako je běh, plavání nebo třeba powerjóga. K dosažení cíle vám pomůže tempo.

Přečtěte si také