Denní horoskop BÝKA na 11. 8. 2022

Býk 11. 8. 2022

Možná se vám bude zdát, že se rozbíháte do milionu různých směrů, Býci. Tento den je vhodný pro vyřizování záležitostí. Dokážete žonglovat s mnoha věcmi najednou, a tak v tom s jistotou pokračujte. Ujistěte se, že každý úkol děláte důkladně. Ostatní si vaší práce pravděpodobně všimnou. Dělejte práci, na kterou budete hrdí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy láska znovu rozkvete v exotickém nebo tropickém prostředí a vztah náhle získá nový rozměr. Díky dnešní planetární energii se láska rozvíjí novým směrem přímo ve vašem obvyklém prostředí a to vše díky troše atmosférické kreativity, která připravuje půdu pro noc plnou zábavy a fantazie. Nevynechávejte vhodné rekvizity, protože jsou životně důležité.

Práce

Na ostatní lidi máte větší vliv, než si myslíte. Většinu času tuto moc nevyužíváte, protože se obvykle jen necháte unášet proudem. Nyní je pro vás klíčová doba, abyste se prosadili a přiměli ostatní spolupracovat s vámi.

Peníze

Může se zdát, že peníze jsou nyní všude kolem vás. Vzhledem k tomu, že aktivita ovlivňuje sektor, který řídí peníze jiných lidí nebo dluhy, může být skvělé stanovit nový splátkový plán pro všechny nesplacené účty nebo hledat peníze na projekt od investorů. Pokud se snažíte získat hotovost, sestavte si solidní podnikatelský plán. Vyjmenujte své dovednosti, vášeň a především čísla, která ukáží vaši skutečnou hodnotu.

Zdraví

Máte za co být vděční. Ve vašem životě se právě teď daří spousta věcí. Není však nic důležitějšího než vaše zdraví. Nedovolte, abyste si to připomněli nemocí nebo nějakou nehodou způsobenou nevědomým chováním. Pijte hodně vody, abyste si udrželi dobře promazané klouby, a vyhýbejte se nasyceným tukům, mezi které patří plnotučné mléko, sýry, máslo a smetana. Kdykoli je to možné, používejte raději olivový olej než máslo.

Přečtěte si také