Denní horoskop BÝKA na 12. 11. 2022

Býk 12. 11. 2022

V hlavě se vám mohou honit nápady na kreativní projekty, které by mohly vydělat více peněz. Možná jich bude tolik, že si je budete muset zapisovat, abyste na žádný nezapomněli. Diskuse s přáteli nebo partnerem by vám mohla přinést ještě více nápadů, místo abyste seznam zkrátili. Nechte je zatím přijít. Smysl jim můžete dát později. Důležité je nyní dostat je do písemné podoby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít možnost dostat se k některým svým hlubším pocitům, abyste si mohli promluvit s milovanou osobou o tom, co skutečně cítíte. Váš hněv může být oprávněný, ale soustředění se na tyto negativní pocity situaci jen zhorší. Pokud dokážete o svých problémech mluvit otevřeně a upřímně, zjistíte, že se rozvíjí nová láska, která s sebou přinese skutečné uzdravení.

Práce

Díky napětí a třenicím s přítelem nebo milovanou osobou dnes pravděpodobně dosáhnete nového pocitu jasnosti. Díky nepříjemné kritice někoho jiného se vám podaří osvětlit obtížnou situaci. Využijte této nově nabyté jasnosti v nadcházejícím týdnu.

Peníze

Nyní se zaměříme na vztahy všeho druhu. Možná přemýšlíte o tom, jak přilákat klienty, se kterými chcete pracovat, jaký druh práce chcete zastávat nebo jaký druh peněz potřebujete pro hladký provoz. Ať už je to jakkoli, v tomto týdnu děláte pokroky, protože kombinace energií zcela mění krajinu vašeho svazku s ostatními lidmi. Mohli byste být překvapeni, kdo se ukáže být nejvíce nápomocný.

Zdraví

Postavení planet dnes posiluje vaše odhodlání něco udělat. Namiřte šíp přesně tam, kam chcete, ale nepouštějte tah z ruky příliš brzy. Váš cíl je tímto tranzitem podporován, ale vaše dychtivost po dobrém konci věcí by mohla způsobit předčasné soudy. Využijte svého odhodlání a soustředění spíše k dokončení již započatých úkolů než k začínání nových. Užívejte si uspokojení z toho, že děláte to, co je pro vaše tělo správné: cvičte, dobře jezte a pijte dostatečné množství vody.

Přečtěte si také