Denní horoskop BÝKA na 12. 2. 2023

Býk 12. 2. 2023

Věci, které od vás vyžadují omezení a disciplínu, mohou dnes ve vašem světě vyvolávat napětí a odpor, Býku. Dobrou zprávou je, že vaše mysl je jasná a měli byste se cítit v souladu s lidmi kolem sebe. Poznejte své spojence a pečujte o ně. Připomeňte ostatním, jak moc pro vás znamenají. Nejdůležitějšími aspekty vašeho života jsou vaši přátelé a rodina, a tak se k nim chovejte s bezpodmínečnou láskou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se o někoho zvláštního tiše snažili, pak možná zjistíte, že jste dnes udělali měřitelný pokrok v jeho poznávání. Díky astrální energii budete odhodlanější než kdy jindy, abyste odsunuli své zábrany a našli si cestu k jejich srdci. Zároveň však na nic netlačte, jinak byste je mohli odradit. Jděte na to jemně.

Práce

Někdo není tak intuitivní jako vy, a to vás poněkud frustruje. Bohužel musíte této osobě naslouchat. I když byste nejraději odešli sami, nakonec vám bude prospěšnější, když se budete držet skupiny.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení využívání příležitostí, které se vám naskytnou. Vše, co napíšete a řeknete, je magnetičtější než obvykle. Jste nyní schopni okouzlit mraky z oblohy. Šťastný aspekt mezitím ovlivňuje sektor vašeho horoskopu, který řídí vztahy. Komunikujete s mnoha skvělými lidmi, kteří vám skutečně chtějí pomoci postoupit v kariérním žebříčku. Vyjádření vděčnosti se pro vás může stát prací na plný úvazek.

Zdraví

Dnes byste si měli díky vyrovnání planet odpočinout: je čas zaměřit se na sebe a hýčkat se! Udělejte si pořádek v tom, co je pro vás dobré. Dobré jídlo, dobrá společnost a ano  cvičení! Je důležité, abyste nechali své tělo vyjádřit svou syrovou energii, místo aby tato energie zůstala uzavřená v lahvích a nakonec se přeměnila na energii duševní. Využijte tento aspekt k zahájení fáze fyzické očisty. V tomto těle budete žít celý život!

Přečtěte si také