Denní horoskop BÝKA na 12. 3. 2023

Býk 12. 3. 2023

Vítejte zpět v zemi živých, Býku. V poslední době jste byli tak zaujati svými existenciálními otázkami, že vám uniklo, jak hrát s kartami, které vám život rozdal. Nyní jste v každodenním životě lépe naladěni a přítomni a dokážete lépe rozpoznat a ocenit radost, kterou můžete nacházet okamžik po okamžiku. Je to důležité zjištění. Výborně!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet přináší velmi romantickou atmosféru na jakoukoli schůzku nebo událost, které se dnes večer zúčastníte. Pokud chcete do svého života přilákat někoho výjimečného, pak nevycházejte v jasných barvách, zejména v jasně žluté. Je třeba zvolit jemnější tlumené odstíny, které působí jiskřivě. Zjemněte svůj hlas, aby zněl tajemněji a sexy. Všechno zjemněte – už tak jste dost vzrušující!

Práce

Těžko se přizpůsobujete denní energii, takže je pro vás obtížné stanovit si při práci vlastní rytmus. Nebojte se využít tento den k experimentování s něčím, co jste ještě nikdy nezkoušeli. Udělejte skok víry.

Peníze

Tento týden procházíte určitým vztahovým dramatem. Věci, o kterých jste si mysleli, že jsou mezi vámi a vašimi šéfy, mentory nebo zaměstnanci implicitní, mohou být špatně pochopeny nebo kritizovány. Nechte to na sobě znát a příště si to vyjasněte. Pokud jsou v těchto výměnách vázány peníze, sdělte své potřeby a nenechte si konfliktem zkazit to, co je potenciálně skvělým partnerstvím prospěšným pro všechny. Pokud tomu někdo rozumí, pak vy!

Zdraví

Harmonické prostředí je pro vaši pohodu zásadní. Péče o tuto potřebu znamená vyváženost vašeho každodenního života. A může to být tak příjemný podnik! Domov je místem, kam se uchylujete a kde odpočíváte, abyste se zotavili z každodenního stresu. Snažte se tedy, abyste kolem sebe měli barvy, které vás oslovují, vůně, které máte rádi, a hudbu, kterou milujete, a váš domov se stane místem dokonalé blaženosti, odkud se vydáte do světa, abyste byli připraveni čelit životním výzvám.

Přečtěte si také