Denní horoskop BÝKA na 12. 4. 2022

Býk 12. 4. 2022

Dnešní den bude nejen pokračováním, ale také zesílením silných energií, které vás tlačí k sebepoznání. Pokud jste kladli nějaký odpor, budete se cítit nepříjemně. Snažte se zapojit do tohoto úkolu. Položte si otázky. Proč říkáte a děláte určité věci? Pokud budete upřímní, odměna převáží nad bolestmi při růstu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Poloha nebeských těles naznačuje, že tvář z minulosti by mohla být skutečným katalyzátorem. Potřebujete, abyste si uvědomili, že byste se měli v určité záležitosti pohnout z místa. Možná vám váš vztah ukázal něco o vás samých, co jste dosud nevyřešili. Jasně vidíte, že je čas jednat, abyste se mohli posunout dál.

Práce

Tento měsíc je pro vás velmi obtížný a máte pocit, že jsou všichni proti vám. Nacházíte se mezi kamenem a nožem a v podstatě nemáte kam utéct. Čím více budete tlačit na pilu, tím větší odpor vás čeká.

Peníze

Aktivita, která řídí minulé životy a karmu, znamená, že by měly přestat podivné noční sny a také podivné synchronicity ve vašem životě. Nyní je čas pokročit v oblasti peněz tím, že se zaměříte na rozvoj své kariéry, která se stane víc než jen prací. Můžete najít smysl života i peníze a to vše se stane již brzy.

Zdraví

Koho máte rádi ve své blízkosti? Přinášejí vám blízké osobní vztahy veškerou radost a uspokojení, které si zasloužíte? Možná jste se ocitli ve vyjetých kolejích a je čas oddělit se od těch, kteří vás drží. Abyste se mohli trochu postit od lidské společnosti a najít sami sebe, věnujte chvíli přehodnocení svého zdravotního režimu. Zahrnuje dostatek osobního času?

Přečtěte si také