Denní horoskop BÝKA na 12. 7. 2022

Býk 12. 7. 2022

Může se rozvinout nový milostný vztah nebo přátelství s někým, kdo je velmi kreativní a sdílí vaše duchovní hodnoty. To je velmi pozitivní vývoj, Býku. Jen se vyvarujte idealizování svého nového přítele. Tato osoba je člověk jako každý jiný a potřebuje být milována taková, jaká je. Nevytvářejte si o této osobě nerealistický dojem. Pokud to uznáte a přijmete, mohl by z toho vzniknout nový obohacující vztah.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie může znamenat, že se někdo rozhodne udělat první krok k tomu, aby vás poznal mnohem hlouběji a důvěrněji. Možná vás pozve na večeři, pokud to bude možné, ale nezáleží ani tak na tom, kam oba půjdete, ale na kouzlu, které jako by se při této příležitosti rozprostíralo. Oba budete nadšeni, že jste se konečně sešli.

Práce

Dnes byste se měli pustit do umělecké nebo tvůrčí práce, kterou potřebujete dokončit. Energie je vhodná k tomu, aby se vaše představivost rozvíjela a vaše snivá stránka převzala vládu. Práci, která vyžaduje soustředění nebo praktickou perspektivu, odložte.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění díky aspektům v domově, vnitřních pocitech a osobním vyjádření. Mění se způsob, jakým vás ostatní vnímají. Vystupte a ukažte jim, jak chcete být vnímáni.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce může způsobit, že se budete cítit trochu zpomalení. Možná se vám nebude líbit, jak se vám v těchto dnech daří. Něco se vám nezdá  a zdá se, že nedokážete identifikovat zdroj. S tímto děsivým pocitem je třeba zacházet s jemnou pozorností. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení, zejména před spaním. Váš spánek to může negativně ovlivnit, proto dbejte na to, abyste cvičili dostatečně, abyste byli před spaním unavení.

Přečtěte si také